Αζάρ: «Να με κρίνουν την επόμενη σεζόν...»

Ο Εντέν Αζάρ έδειξε να μην ανησυχεί για την πρώτη πολύ κακή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Ρέαλ Μαδρίτης έχοντας ταλαιπωρηθεί και από συνεχείς τραυματισμούς, τονίζοντας πως όσοι τον κρίνουν, θα πρέπει να το κάνουν την επόμενη σεζόν...  

Advertisement
Αζάρ: «Να με κρίνουν την επόμενη σεζόν...»

Ο Βέλγος πήρε την μεταγραφή των ονείρων του το περασμένο καλοκαίρι αφήνοντας την Τσέλσι, την οποία οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, έχοντας μπροστά του τη μεγάλη ευκαιρία να παίξει για την ομάδα στην οποία ήθελε να βρεθεί από μικρό παιδί.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν τρομερά άσχημα για τον πρώην σούπερ σταρ των «μπλε» του Λονδίνου, είχε τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν προτού αυτή αναβληθεί λόγω του κορονοϊού και γενικότερα η πρώτη του χρονιά στη Μαδρίτη ήταν κάκιστη.

Εκείνος, μιλώντας στο RTBF είπε: «Είναι κακή η πρώτη μου χρονιά. Βέβαια δεν είναι όλα αρνητικά. Το θεωρώ ότι είναι η σεζόν της προσαρμογής μου αυτή. Θα κριθώ την επόμενη σεζόν. Είναι στο χέρι μου να βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση την επόμενη σεζόν...».

Κώστας Ζάλιαρης