Τότεναμ: Ελάχιστο μπάτζετ αν δεν εξασφαλίσει συμμετοχή στο CL της επόμενης σεζόν

Τον κώδωνα του κινδύνου στον Ζοσέ Μουρίνιο έκρουσε ο ισχυρός άντρας της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι.



Τότεναμ: Ελάχιστο μπάτζετ αν δεν εξασφαλίσει συμμετοχή στο CL της επόμενης σεζόν

Σε συνάντησή του με οπαδούς της ομάδας, πραγματοποίησε ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που αφορούν το σύλλογο αλλά ξεκαθάρισε πως το καλοκαιρινό μπάτζετ θα υποστεί τεράστια μείωση αν οι «spurs» δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για να συμβεί αυτό, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα πρέπει να οδηγήσει το σύλλογο στην κατάληψη μιας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων της Πρέμιερ Λιγκ αλλά ίσως αποδειχθεί αρκετή και η 5η αν δεν ανατραπεί από το CAS η τιμωρία διετούς αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που επέβαλε η UEFA στην Μάντσεστερ Σίτι για παραβίαση κανονισμών που αφορούν το FFP.

Η Τότεναμ βρίσκεται ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή στην 8η θέση, απέχοντας 7 βαθμούς από την 4η Τσέλσι και 4 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η δεύτερη πόρτα για τ’ αστέρια θα ήταν η κατάκτηση του φετινού Champions League αλλά το συγκεκριμένο σενάριο μπορεί να μπει στο κάδρο μόνο αν ο σύλλογος καταφέρει την Τρίτη (10/3) να αντιστρέψει στη Γερμανία την εντός έδρας ήττα (1-0) του πρώτο αγώνα με τη Λειψία για τη φάση των «16» του θεσμού…

Γιάννης Τζιουμακλής