Ρούνεϊ: Δεν του πάει η καρδιά να «πληγώσει» τη Γιουνάιτεντ...

Ο Γουέιν Ρούνεϊ από την ημέρα που έχει αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκλεισε ένα τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του, έχει ακούσει την καρδιά του που συνεχώς του λέει να μην κάνει κάτι κακό απέναντί της και αυτό συνεχίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας!  



Ρούνεϊ: Δεν του πάει η καρδιά να «πληγώσει» τη Γιουνάιτεντ...

Ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων», όντας πλέον παίκτης – κόουτς της Ντέρμπι Κάουντι, αντιμετώπισε την αγαπημένη του ομάδα, για την οποία είχε αναφέρει πως αν καταφέρει να σκοράρει εις βάρος της θα πανηγυρίσει, αλλά μετά το τέλος του ματς θα είναι ξανά οπαδός της.

Τα «κριάρια» αποκλείστηκαν με το 3-0 στο οποίο έφτασε η ομάδα του Σόλσκιερ, ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς της Πέμπτης στο ματς του Κυπέλλου, ο Ρομέρο δεν του έκανε το χατήρι να τον αφήσει να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο κόσμος αποθέωσε τον Άγγλο επιθετικό που προετοιμάζεται σιγά – σιγά και για την επόμενη σελίδα της καριέρας του, που θα τον βρει στο χώρο της προπονητικής.

Από τη μέρα που έχει αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ, ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ούτε δικό του γκολ, ούτε νίκη της ομάδας του!

Σε 7 αναμετρήσεις κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» έχει ισάριθμες ήττες, ενώ μάλιστα, έχει αποτύχει να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια! Σε 6 ματς πρωταθλήματος ως παίκτης της Έβερτον και σε 1 παιχνίδι του FA Cup ως μέλος της Ντέρμπι δεν έχει βρει δίχτυα και αυτό είναι κάτι που απέναντι σε έναν συγκεκριμένο αντίπαλο του δεν του έχει συμβεί ποτέ ξανά!

Κώστας Ζάλιαρης