2019: Όταν ο Τζέιμς της Γιουνάιτεντ βρισκόταν... ένα τηλεφώνημα μακριά από τη Λιντς! (video)

Μια φοβερή ιστορία από την περυσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η «Amazon» για τη Λιντς Γιουνάιτεντ.



2019: Όταν ο Τζέιμς της Γιουνάιτεντ βρισκόταν... ένα τηλεφώνημα μακριά από τη Λιντς! (video)

Πρωταγωνιστής ο Ντάνιελ Τζέιμς! Ο νυν άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πριν από 12 μήνες ανήκε στο δυναμικό της Σουόνσι, βρέθηκε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στους «whites»…

Ενώ απέμενε λιγότερο από μια ώρα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών, εκείνος είχε ήδη υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και άρχισε να υπογράφει κάποιες από τις σελίδες του νέου του συμβολαίου για οικονομία χρόνου μέχρι το τελικό «ok»…

Το «ok» όμως δεν ήρθε ποτέ! Παρουσιάστηκαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής από πλευράς ουαλικού κλαμπ, τα οποία αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα ενώ μάταια οι άνθρωποι της Λιντς προσπαθούσαν να έρθουν σε επικοινωνίας μαζί τους.

Το «deal» δεν έκλεισε ποτέ, ο Τζέιμς ολοκλήρωσε τη σεζόν στους «κύκνους» και μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στο Μάντσεστερ για χάρη της Γιουνάιτεντ έναντι του ποσού των 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Γιάννης Τζιουμακλής