Χαλ-Τσέλσι 0-1 (Ημίχρονο)

Με το τέρμα του Μίκι Μπατσουαγί από το 6ο λεπτό προηγείται η Τσέλσι με σκορ 1-0 της Χαλ στο «KCOM Stadium» έπειτα από 45 λεπτά παιχνιδιού για τον 4ο γύρο του FA Cup.



Χαλ-Τσέλσι 0-1 (Ημίχρονο)

Σε μονόλογο εξελίχθηκε το πρώτο μέρος της συνάντησης, αφού η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της ουσιαστική επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ.

Η σέντρα του Αθπιλικουέτα είχε αποδέκτη τον Μάουντ, ο οποίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη φάση. Ο Μπατσουαγί ωστόσο πήρε το «ριμπάουντ» και ευστόχησε με πλασέ το οποίο κόντραρε ωστόσο και σε σώματα αμυνομένων.

Ο Βέλγος επιθετικός συνεχίζει το εξαιρετικό σερί που τον θέλει να εμπλέκεται σε 18 γκολ (σ.σ. 15 γκολ και 3 ασίστ) στις ισάριθμες αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί ως βασικός σε FA Cup και League Cup με τις χρώματα των Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας.

Στο 33ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να φτάσουν σε δεύτερο γκολ αλλά ο Λονγκ εξουδετέρωσε το πλασέ του Μάουντ, ο οποίος πλάσαρε από θέση τετ-α-τετ.

Οι συνθέσεις

Χαλ (4-2-3-1): Λονγκ- Μπέρκι, Ταφατσόλι, ΜακΚένζι, Λιχάι- Κέιν, Ντα Σίβα Λόπες- Γουίλκς, Χάνεϊμαν, Μπόουεν- Ιβς

Τσέλσι (4-3-3): Καμπαγιέρο- Ζουμά, Τομόρι, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο- Κόβασιτς, Μπάρκλεϊ, Μάουντ- Χάτζον-Οντόι, Πέδρο, Μπατσουαγί

Γιάννης Τζιουμακλής