Τραορέ και Χιμένες είναι το πιο «καυτό» δίδυμο στην Πρέμιερ Λιγκ!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η συνεργασία των Ραούλ Χιμένες και Αντάμα Τραορέ στο γκολ της Γουλβς στην ήττα (2-1) από τη Λίβερπουλ και μόνο τυχαίες δεν ήταν οι κινήσεις και οι χώροι που εκμεταλλεύτηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές για να ισοφαρίσουν προσωρινά και ν' αγχώσουν τους «κόκκινους». 



Τραορέ και Χιμένες είναι το πιο «καυτό» δίδυμο στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Νούνο Σάντο πέρα από το υπόλοιπο καλοδουλεμένο σύνολο που έχει στη διάθεσή του, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να έχει στο ρόστερ και στην 11άδα πιο συγκεκριμένα δυο ποδοσφαιριστές που ειδικά φέτος ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν μεταξύ τους. 

Οι Αντάμα Τραορέ και Ραούλ Χιμένες έχουν μάθει να ... βρίσκονται με κλειστά μάτια και αυτή τη στιγμή είναι το πιο αποτελεσματικό δίδυμο που μπορεί να εντοπίσει κανείς στην Πρέμιερ Λιγκ! 

Ο Μεξικανός φορ και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της παρουσίας της Γουλβς στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λίβερπουλ με κεφαλιά από σέντρα του Ισπανού εξτρέμ το βράδυ της Πέμπτης κι έτσι για 8η φορά φέτος, η συνεργασία των δυο τους καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα. 

Κανένα άλλο δίδυμο παικτών αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει καταφέρει να έχει την αποτελεσματικότητα των δύο εντυπωσιακών «λύκων»! 

Κώστας Ζάλιαρης