Μπόατενγκ: Εξετάζει και το ενδεχόμενο… τσάμπα δανεισμού η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ ψάχνει στην αγορά για κεντρικό αμυντικό και ο θηριώδης στόπερ της Μπάγερν Μονάχου θα μπορούσε να αποκτηθεί για έξι μήνες και μάλιστα χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα…

Advertisement
Μπόατενγκ: Εξετάζει και το ενδεχόμενο… τσάμπα δανεισμού η Άρσεναλ!

Μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο Κάλουμ Τσέιμπερς, θεωρείται δεδομένο πως ο Μικέλ Αρτέτα θα επιδιώξει ενίσχυση στην αμυντική γραμμή των «κανονιέρηδων».

Ο 31χρονος Ζερόμ Μπόατενγκ αποτελεί μια προσιτή λύση, αφού θα μπορούσε να αποκτηθεί από τους πρωταθλητές Γερμανίας έναντι ενός ποσού που δεν ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες της «Bild», στο κάδρο υπάρχει και το ενδεχόμενο του εξάμηνου δανεισμού!

Σε αυτή την περίπτωση οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, με απαραίτητη όμως προϋπόθεση να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιό του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο πρώην διεθνής Γερμανός αμείβεται στο Μόναχο με 230 χιλιάδες ευρώ ανά εβδομάδα, το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021 αλλά είναι γνωστό πως βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό από το καλοκαίρι του 2016 και έπειτα…

Γιάννης Τζιουμακλής