Κλοπ: «Το μόνο προβάδισμα που έχουμε με την Έβερτον είναι το γήπεδό μας»

Πάλι... καλά που υπάρχει και το “Άνφιλντ” για την Λίβερπουλ, η οποία σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ δεν θα έχει άλλο προβάδισμα πέραν του γηπέδου της στο ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον για το Κύπελλο Αγγλίας.



Κλοπ: «Το μόνο προβάδισμα που έχουμε με την Έβερτον είναι το γήπεδό μας»

Ο Γερμανός πρέπει να διαχειριστεί αρκετούς τραυματισμούς αλλά και αρκετή κούραση, την ώρα που -βάσει των λεγομένων του- η Έβερτον έχει μια σπουδαία ευκαιρία για ένα τεράστιο διπλό.

Αναλυτικότερα:

«Δεν θα πω στον Αντσελότι την ενδεκάδα μου, αλλά θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό. Κάποιες φορές αποφασίζω μόνος μου και άλλες αναλόγως με αυτά που θα μου πει το ιατρικό επιτελείο. Για την ώρα δεν ξέρω τι ενδεκάδα θα κατεβάσω, αλλά θα είναι η καλύτερη δυνατή δεδομένων των συνθηκών.

Είμαι σίγουρος ότι ο Κάρλο δεν θα κάνει πολλές αλλαγές. Ξεκίνησε πολύ καλά και έχει την ευκαιρία να πάρει μία νίκη για λογαριασμό της Έβερτον στο “Άνφιλντ” μετά από πολλά χρόνια. Εμείς θα έχουμε φρέσκα πόδια και αυτό που χρειαζόμαστε είναι υποστήριξη. Το μόνο πλεονέκτημα που έχουμε είναι το γήπεδό μας, οπότε χρειαζόμαστε υποστήριξη από το πρώτο λεπτό».