Ο Κλοπ βάζει την οικογένεια πάνω από τις προπονήσεις... (vid)

Με μια πολύ όμορφη αναφορά στη χαρά των Χριστουγέννων και την ανάγκη των παικτών του να βρίσκονται μαζί με τα παιδιά τους, ο Γιούργκεν Κλοπ προετοίμασε τον κόσμο της Λίβερπουλ για την Boxing Day και την αναμέτρηση με τη Λέστερ.  



Ο Κλοπ βάζει την οικογένεια πάνω από τις προπονήσεις... (vid)

Ο Γερμανός τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου σε ένα πολύ σύντομο βίντεο για λογαριασμό της Amazon που έχει εξασφαλίσει όλα τα ματς της 26ης Δεκεμβρίου, τόνισε πως έχει αλλάξει την ώρα της προπόνησης για σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων και έδειξε πως σέβεται τον θεσμό της οικογένειας αλλά και την παράδοση του αγγλικού ποδοσφαίρου με τα ματς μέσα στις γιορτές.

«Αρκετοί ποδοσφαιριστές μου έχουν μικρά παιδιά τα οποία θέλουν να βλέπουν τους μπαμπάδες τους στο σπίτι το πρωί των Χριστουγέννων. Έτσι, προπονούμαστε σε λίγο διαφορετικές ώρες αυτές τις μέρες, αλλά είναι το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να δουλέψουμε για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που είτε παρακολουθούν από το σπίτι είτε έρχονται στο γήπεδο. Είναι παράδοση στην Αγγλία, οπότε, ήρθα εδώ για να το ζήσω κι εγώ κι όχι για να το αλλάξω» είπε.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης