Η πανέμορφη κίνηση του Φόστερ που βοήθησε παππού με άνοια...

Ο Μπεν Φόστερ έγινε ήρωας για έναν παππού με άνοια, τον οποίο βοήθησε βλέποντάς τον να περπατάει μόνος του μέσα στη νύχτα. Του πρότεινε να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα αν ήταν μόνος και θα του πληρώσει το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης σεζόν!  



Η πανέμορφη κίνηση του Φόστερ που βοήθησε παππού με άνοια...

Ο Φόστερ, οδηγούσε με τη μητέρα και τον πατέρα του μετά το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας, όταν η Γουότφορντ έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο «Vicarage Road».

Ο 80χρονος – επί 60 χρόνια κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας των hornets – έφευγε από το γήπεδο και όταν πήγε στο αυτοκίνητό του, κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να το ξεκινήσει. Η άνοια, τον έκανε απλά να πάρει το δρόμο για το σπίτι του με τα πόδια, δίχως να σκεφτεί ότι έπρεπε να διανύσει 16 χιλιόμετρα! Στα 80 του χρόνια!

Ο Φόστερ, τον είχε δει κατά τη διάρκεια της διαδρομής του και ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά... Έτσι, επέστρεψε με το αυτοκίνητό του, σταμάτησε δίπλα στον παππού και του πρότεινε να τον βοηθήσει και να τον πάει στο σπίτι του. Μόνο που ο ηλικιωμένος άνδρας δεν μπορούσε να θυμηθεί...

Ο τερματοφύλακας της Γουότφορντ τον πήρε στο δικό του σπίτι, του πρόσφερε ένα μπάνιο, φαγητό, του πρότεινε να τον επισκεφθεί αν δεν είχε κάτι να κάνει τα Χριστούγεννα για να μη μείνει μόνος και του είπε πως θα του πληρώσει εκείνος το αντίτιμο του εισιτηρίου διαρκείας της επόμενης σεζόν, αν οι γιατροί του επιτρέψουν να συνεχίσει να πηγαίνει στο γήπεδο...

Μπράβο Μπεν...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης