Η ασταμάτητη Λέστερ ξεπερνάει και τη Λίβερπουλ στη διαφορά τερμάτων! (vid)

Το εκπληκτικό σερί των 8 νικών που τρέχει η Λέστερ για πρώτη φορά στην ιστορία της, είναι τέτοιο που την έκανε να ξεπεράσει ακόμα και τη Λίβερπουλ σε ό,τι αφορά τη διαφορά τερμάτων που καταγράφεται στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 16 αγωνιστικές!  



Η ασταμάτητη Λέστερ ξεπερνάει και τη Λίβερπουλ στη διαφορά τερμάτων! (vid)

Οι «αλεπούδες» έφτασαν εύκολα στο τελικό 4-1 απέναντι στην Άστον Βίλα με τον Τζέιμι Βάρντι να σκοράρει άλλες δυο φορές και η εκπληκτική ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς απλά συνέχισε την ξέφρενη φετινή πορεία της σε αυτό το σημείο της αγωνιστικής περιόδου.

Η Λίβερπουλ, το μεσημέρι του Σαββάτου είχε πάρει το 3-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ, η Λέστερ έφτασε στο 4-1 απέναντι στους «χωριάτες» στο Μπέρμιγχαμ και το +29 που παρουσιάζουν οι «αλεπούδες» είναι ό,τι καλύτερο θα βρει κανείς στη διαφορά των γκολ για οποιαδήποτε από τις 20 ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «κόκκινοι» που βρίσκονται στην κορυφή, έχουν φτάσει στο +26, έχουν πετύχει μονάχα ένα γκολ περισσότερο από τους Πρωταθλητές του 2016 και έχουν δεχθεί τέσσερα τέρματα περισσότερα!

Η Λέστερ έχει φτάσει στα 39 γκολ υπέρ, έχει μόλις 10 εις βάρος της και στο σερί των 8 νικών έχει σκοράρει 25 φορές και έχει δεχθεί μόλις τρία τέρματα!

 

Κώστας Ζάλιαρης