Λιούνγκμπεργκ: «Τεράστια τιμή, θα βάλω τα δυνατά μου»!

Αφού έκανε λόγο… πάνω από δέκα φορές στη λέξη «τιμή», ο Φρέντερικ Λιούνγκμπεργκ ξεκαθάρισε πως το μέλλον – ή η μονιμοποίηση- δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή τον απασχολεί. Αντίθετα, ανυπομονεί για το παιχνίδι με τη Νόριτς, ελπίζοντας πως η Άρσεναλ θα καταφέρει να επανέλθει υπό τις οδηγίες του στα θετικά αποτελέσματα!



Λιούνγκμπεργκ: «Τεράστια τιμή, θα βάλω τα δυνατά μου»!

«Είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη τιμή. Έτσι νιώθω… Έχω πολλή ενέργεια μέσα μου και είναι ιδιαίτερα τα συναισθήματά μου. Προφανώς και υπάρχει στεναχώρια με όσα συνέβησαν στην ομάδα, αλλά παράλληλα και ενθουσιασμός για αυτά που έρχονται», τα πρώτα λόγια του νέου, αν και προσωρινού, προπονητή της Άρσεναλ που συνέχισε:

«Είναι απλά μια σπουδαία τιμή και αυτό είπα και στους παίκτες: πρέπει να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Μπορώ να σας βοηθήσω, να σας στηρίξω. Για εμένα και μόνο που βρίσκομαι εδώ είναι τεράστια τιμή. Είναι σημαντικό που με εμπιστεύτηκε η διοίκηση. Ένιωσα αμέσως ενθουσιασμό. Διαθέτουμε ορισμένους σπουδαίους ποδοσφαιριστές και βρισκόμαστε σε μια τρομερή ομάδα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία του Λιούνγκμπεργκ με την ομάδα είναι για τους επόμενους τρεις μήνες. Υπάρχει, όμως, το περιθώριο της μονιμοποίησης; «Αυτό που μου είπαν είναι να κοιτάξω το επόμενο παιχνίδι. Να τα πάω όσο πιο καλά γίνεται και μετά βλέπουμε… Εγώ δεν σκέφτομαι περισσότερο. Θέλω να επικεντρωθώ στους ποδοσφαιριστές μου και την Κυριακή θα επιδιώξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Για εμένα σημασία έχει η ομάδα και ο σύλλογος. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το ματς με τη Νόριτς, όχι για το μέλλον. Να προσπαθήσουμε να νικήσουμε στα επόμενα παιχνίδια και μετά βλέπουμε. Προσωπικά προσπαθώ να μαθαίνω συνεχώς και να βελτιώνομαι».