Μεγάλη νίκη με Καμαρά η Φούλαμ

Μπορεί ο Μίτροβιτς να ήταν τιμωρημένος και να υπήρχε ανησυχία για τα γκολ που θα έδιναν τη νίκη στη Φούλαμ, παρ' όλα αυτά, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκανε εξαιρετική δουλειά στη γραμμή κρούσης και με δύο γκολ διαμόρφωσε το 2-1 επί της ΚΠΡ με ανατροπή στο Craven Cottage!  



Μεγάλη νίκη με Καμαρά η Φούλαμ

Η ΚΠΡ μετουσίωσε το εξαιρετικό πρώτο 20λεπτο που έκανε στο ματς αποκτώντας το προβάδισμα μόλις στο 7' με τον Χιούτζιλ, ο οποίος εξέθεσε τις αμυντικές αδυναμίες των «cottagers» και από κοντά έκανε το 1-0.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ελκυστικό, με ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος, με τις άμυνες να μην εμπνέουν και τόση εμπιστοσύνη και τη Φούλαμ να ισοφαρίζει με την κεφαλιά του Καμαρά στο 27'.

Στο δεύτερο μέρος θα ολοκληρωνόταν η μεγάλη ανατροπή από πλευράς «cottagers», με τον Καμαρά να στέλνει ξανά τη μπάλα στα δίχτυα έχοντας άνεση και χρόνο για να κάνει το τελείωμα στο 64ο λεπτό και να γράψει το τελικό 2-1. Με αυτή τη νίκη, η Φούλαμ ανέβηκε πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας ανοίγοντας την αυλαία για την 17η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Κώστας Ζάλιαρης