Μουρίνιο: «Να κάνουμε χαρούμενους όσους αγαπούν την Τότεναμ» (video)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τις πρώτες του στιγμές στον πάγκο της Τότεναμ, δηλώνει ενθουσιασμένος για την πρόκληση που τον περιμένει και έτοιμος να επαναφέρει το σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών.

Advertisement
Μουρίνιο: «Να κάνουμε χαρούμενους όσους αγαπούν την Τότεναμ» (video)

Ο «Special One» στάθηκε στο εκπληκτικό υλικό που έχει στα χέρια του ενώ ξεκαθάρισε πως τα «σπιρούνια» βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο αναφορικά με τις εγκαταστάσεις που διαθέτουν ως κλαμπ.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Αν δεν αισθανόμουν έτσι, δεν θα βρισκόμουν εδώ. Τι μπορώ να υποσχεθώ; Πάθος για τη δουλειά μου και την ομάδα μου!»

«Είναι προνόμιο για έναν προπονητή να αναλαμβάνει μια ομάδα με τέτοιο ρόστερ. Αυτά δεν είναι λόγια της στιγμής. Είναι λόγια που έχω επαναλάβει τα τελευταία χρόνια και ως αντίπαλος»

«Ήταν δύσκολες οι στιγμές που αντιμετώπιζα την Τότεναμ στο ''Γουάιτ Χαρτ Λέιν'' αλλά επρόκειτο για όμορφες εμπειρίες. Ήταν ένα από τα γήπεδα που επισκεπτόμουν παθιασμένος αλλά και γεμάτος σεβασμό...»

«Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν για την προοπτική που έχει αυτός ο σύλλογος. Μου αρέσει πολύ το έμψυχο υλικό της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των νεότερων παικτών»

«Δεν υπάρχει ούτε ένας προπονητής που δεν θέλει να δουλέψει με παιδιά και να συνεισφέρει στην αγωνιστική τους βελτίωση. Το πρόβλημα είναι πως πολλοί σύλλογοι δεν δουλεύουν αποτελεσματικά στον συγκεκριμένο τομέα. Η ακαδημία της Τότεναμ ωστόσο αποτελούσε πάντα δεξαμενή ταλέντου για την πρώτη ομάδα»

«Όσον αφορά την έδρα μας, δεν πρόκειται απλά για ένα όμορφο γήπεδο. Πρόκειται για το ομορφότερο γήπεδο στον κόσμο. Το προπονητικό κέντρο δεν συγκρίνεται με κανένα στην Ευρώπη και ίσως μπορούν να μπουν στη συζήτηση κάποιες εγκαταστάσεις που συναντά κανείς σε ομάδες του αμερικανικού φουτμπόλ»

«Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, ξέρουμε σε ποια θέση βρισκόμαστε αλλά ξέρουμε επίσης πως δεν ανήκουμε εκεί. Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της σεζόν θα δούμε που θα τερματίσουμε. Ξέρω όμως πως δεν θα βρισκόμαστε τόσο χαμηλά»

«Ανυπομονώ για την πρόκληση και αισθάνομαι την ανάγκη να επαναφέρουμε τη χαρά στα πρόσωπα αυτών που αγαπούν αυτή την ομάδα»  τα λόγια του.

 

 

Γιάννης Τζιουμακλής