Ο Μουρίνιο αναλαμβάνει ομάδα που έχει... λιγότερα τρόπαια από εκείνον!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε πάλι δουλειά... από το πάνω ράφι, αναλαμβάνει την Τότεναμ με νέο γήπεδο και με ποιοτικό ρόστερ, έχει αποστολή να συμμαζέψει για φέτος τα πράγματα, ωστόσο, ξέρει πως θα βρεθεί σε μια ομάδα που... έχει λιγότερα τρόπαια σε ολόκληρη την ιστορία της από εκείνον!  



Ο Μουρίνιο αναλαμβάνει ομάδα που έχει... λιγότερα τρόπαια από εκείνον!

Ο Πορτογάλος κόουτς, είχε έτοιμη τη δουλειά. Περίμενε πότε θα έφτανε το τέλος της συνεργασίας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με τα «σπιρούνια» και η αλήθεια είναι πως λίγο – πολύ ήταν αναμενόμενο με τα δεδομένα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αργεντινός κόουτς έπειτα από 5,5 χρόνια προσφοράς στην Τότεναμ αποτέλεσε παρελθόν από το κλαμπ το βράδυ της Τρίτης και νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο «Μου» έγινε ο νέος κόουτς του συλλόγου.

Στην προπονητική του καριέρα, ο Πορτογάλος που... δεν συμβιβάζεται με μέτρια πρότζεκτ και περίμενε την καταλληλότερη ευκαιρία και την πιο ενδιαφέρουσα περίσταση για να επιστρέψει στους πάγκους, έχει πανηγυρίσει 25 τίτλους μόνος του. Αυτός είναι ο αριθμός χωρίς τα... άτυπα Super Cup, με τα οποία μαζί φτάνουν στα 33! 

Όλη η Τότεναμ, σε ολόκληρη την ιστορία της, έχει μόλις 24 τρόπαια, ενώ, δεν κατέκτησε ούτε ένα στη θητεία του Ποτσετίνο στην άκρη του πάγκου!

Μετά τις δύο φορές στην Τσέλσι και το πέρασμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο ... κάποτε special one ετοιμάζεται για την 3η διαφορετική του ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ...

Κώστας Ζάλιαρης