H πορεία… υποβιβασμού που «τελείωσε» τον Ποτσετίνο!

Η παρατεταμένη κακή παρουσία της Τότεναμ στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα αποδείχτηκε καταλυτικός παράγοντας ώστε οι διοικούντες τα «σπιρούνια» να πάρουν την σοβαρή απόφαση να απομακρύνουν από τον πάγκο τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!  



H πορεία… υποβιβασμού που «τελείωσε» τον Ποτσετίνο!

Πράγματι, η εντός συνόρων πορεία της ομάδας τους τελευταίους μήνες δεν θύμιζε σε τίποτα το «διψασμένο» σύνολο που τις προηγούμενες σεζόν έφτανε να διεκδικεί μέχρι και το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου (περασμένη σεζόν δηλαδή) μέχρι και σήμερα, οι Λονδρέζοι κατόρθωσαν να μαζέψουν μόλις 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα σε σύνολο… 24 αγώνων! Δικαιολογημένα, λοιπόν, ορισμένοι παρομοιάζουν τη συγκεκριμένη πορεία με αντίστοιχες των συλλόγων που μάχονται για παραμονή στην κατηγορία!

Με εξαίρεση, η αλήθεια είναι, την περσινή – εκπληκτική πορεία έως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, οι επιδόσεις της Τότεναμ ήταν αποκαρδιωτικές στις υπόλοιπες διοργανώσεις που συμμετείχε.

Τα στατιστικά για ακόμα μία φορά μιλούν από μόνα τους. ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα που συμμετέχει τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ δεν ηττήθηκε περισσότερες φορές μέσα στο 2019! Η Τότεναμ έφυγε συνολικά 18 φορές με άδεια χέρια από τις αναμετρήσεις της και το… κοντέρ έχει ακόμα να γράψει!