Η Τσέλσι γεμίζει με... φρέσκο αίμα την εθνική Αγγλίας!

Ο Φικάγιο Τομόρι έγινε ακόμα ένας από την φρέσκια γενιά της Τσέλσι που πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στην ανδρική εθνική ομάδα της Αγγλίας και πλέον οι «μπλε» αυτή τη στιγμή έχουν γίνει εκείνοι που... γεμίζουν περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας με νέα παιδιά!  



Η Τσέλσι γεμίζει με... φρέσκο αίμα την εθνική Αγγλίας!

Ο νεαρός στόπερ των κατόχων του Γιουρόπα Λιγκ έκανε το ξεπέταγμά του φέτος υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ κερδίζοντας μια θέση στο πλευρό του Κερτ Ζούμα, αγωνίστηκε στο ματς των «τριών λιονταριών» κόντρα στο Κόσοβο, το βράδυ της Κυριακής.

Έπειτα και από τη δική του συμμετοχή και όπως ανέδειξε ο βοηθός του «Φράνκι», Τζόντι Μόρις, που παρακολουθεί την εξέλιξη των νεαρών παικτών, η Τσέλσι έχει στείλει τους 9 από τους τελευταίους 21 που έκαναν ντεμπούτο στο ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας!

Μάλιστα, αυτοί οι 9 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα τμήματα υποδομής του λονδρέζικου κλαμπ από τα ηλικιακά τμήματα κ-6 μέχρι και κ-10!

Οι υπόλοιποι που είτε ανδρώθηκαν στην Τσέλσι είτε παραμένουν μέχρι σήμερα και έκαναν ντεμπούτο στην Αγγλία μέσα στους πιο πρόσφατους 21 είναι οι Ναθάνιελ Τσάλομπα (1 συμμετοχή στην εθνική), Ντόμινικ Σολάνκε (1 συμμετοχή), Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ (10 συμμετοχές), Τζακ Κορκ (1 συμμετοχή), Ντέκλαν Ράις (7 συμμετοχές), Καλούμ Χάντσον – Οντόι (3 συμμετοχές), Τάμι Άμπραχαμ (4 συμμετοχές) και Μέισον Μάουντ (6 συμμετοχές).

Κώστας Ζάλιαρης