«Σφήνα» για Χιντερέγκερ η Άρσεναλ

Έτοιμη να μπει στο «κόλπο» για την απόκτηση του Μάρτιν Χιντερέγκερ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης φαίνεται πως είναι η Άρσεναλ, η οποία έχοντας ως αντίπαλο την Γουέστ Χαμ παρουσιάζεται πρόθυμη να προσφέρει 22 εκατομμύρια λίρες για την υπογραφή του Αυστριακού αμυντικού.



«Σφήνα» για Χιντερέγκερ η Άρσεναλ

Τον άνθρωπο που θα σηκώσει το «βάρος» της αμυντικής γραμμής της φαίνεται πως βρήκε η Άρσεναλ!

Και το όνομα αυτού; Μάρτιν Χιντερέγκερ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Sun», η ομάδα του Λονδίνου θέλοντας να καλύψει από την ερχόμενη κιόλας μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το αμυντικό κενό που παρουσιάζει, δείχνει έτοιμη να προσφέρει 22 εκατομμύρια λίρες στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Αυστριακό αμυντικό, τον οποίο ο Ουνάι Έμερι φαίνεται πως έχει στην κορυφή της λίστας του για το νέο χρόνο.

Ωστόσο, πέρα από τις απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας, οι «κανονιέρηδες» έχουν να αντιμετωπίσουν και την Γουέστ Χαμ, η οποία και εκείνη παρουσιάζεται έτοιμη να μπει στο «κόλπο» για την υπόθεση του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Αναφορικά ωστόσο, ο Μάρτιν Χιντερέγκερ έφτασε στην Φρανκφούρτη το περασμένο καλοκαίρι από την Άουγκσμπουργκ και μοιάζει αρκετά δύσκολο το ενδεχόμενο να φύγει τόσο νωρίς από την γερμανική ομάδα, στην οποία μάλιστα μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 19 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Μαρίνος Πάντζης