Εκτός για τουλάχιστον έξι παιχνίδια λόγω... ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Κίκο Κασίγια

Ένοχος για ρατσιστική συμπεριφορά στο παιχνίδι της Λιντς με την Τσάρλτον τον περασμένο Σεπτέμβρη κρίθηκε από την FA ο τερματοφύλακας της πρώτης, Κίκο Κασίγια, ο οποίος τιμωρήθηκε με τουλάχιστον έξι παιχνίδια απουσίας από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.



Εκτός για τουλάχιστον έξι παιχνίδια λόγω... ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Κίκο Κασίγια

Ποινή με την οποία θα απουσιάσει τουλάχιστον σε έξι παιχνίδια της ομάδας του δέχθηκε από την FA ο τερματοφύλακας της Λιντς, Κίκο Κασίγια!

Και η αιτία; Ρατσιστική επίθεση και χαρακτηρισμός για την φυλή, το χρώμα ή την εθνικότητα του αντιπάλου!

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός πορτιέρο σύμφωνα με κατηγορίες πραγματοποίησε φραστική επίθεση με ρατσιστικό περιεχόμενο στην αναμέτρηση της Λιντς με αντίπαλο την Τσάρλτον στις 28 Σεπτεμβρίου στον επιθετικό, Τζόναθαν Λέκο και λόγω αυτού δέχθηκε και την παραπάνω τιμωρία. Η υπόθεση δεν τελειώνει εκεί και να περιέχει ακόμη πιο βαριά... «καμπάνα» για τον παίκτη των «παγωνιών», εφόσον η συγκεκριμένη περίπτωση αναμένεται να εξεταστεί λεπτομερώς από την αγγλική ομοσπονδία.

Βέβαια, όπως είναι φυσικό, ο άλλοτε τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, αρνείται κάθε κατηγορία και αναμένεται να ασκήσει ένσταση, η οποία έχει περιθώριο λήξης έως τις 12 Νοεμβρίου!

Μαρίνος Πάντζης