Δείπνησε με άνθρωπο της Άρσεναλ ο Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να δείπνησε με τον επικεφαλής ποδοσφαίρου της Άρσεναλ, Ραούλ Σανλέχι και να συζήτησαν το ενδεχόμενο να περιμένει τη θέση στον πάγκο της ομάδας αν στραβώσουν πολύ περισσότερο τα πράγματα για τον Έμερι! «Έχουν να μιλήσουν χρόνια...» ανέφερε η τοποθέτηση της Άρσεναλ.  



Δείπνησε με άνθρωπο της Άρσεναλ ο Μουρίνιο!

Ο Πορτογάλος προπονητής, πρόσφατα είχε δεχθεί κρούση από τη Λυών, ωστόσο, είχε αναφέρει στον Ζαν Μισέλ – Ολάς πως γνωρίζει τι θέλει να κάνει και σε ποια ομάδα να εργαστεί.

Ακόμα, δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη, ωστόσο, σύμφωνα με τους Times, ο Μουρίνιο δείπνησε με τον επικεφαλής ποδοσφαίρου των «κανονιέρηδων», Ραούλ Σανλέχι, κάτι που δείχνει ότι ο Ουνάι Έμερι δεν θα πρέπει να παραμένει και τόσο ήρεμος στην τεχνική ηγεσία του λονδρέζικου κλαμπ.

Η Άρσεναλ, μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο LeagueCup, έμεινε στο 1-1 στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στη Γουλβς για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ...

Η ομάδα, πάντως, για το σενάριο του Μουρίνιο, ανέφερε απλά πως με τον Σανλέχι έχουν να μιλήσουν αρκετά χρόνια, σε μια προσπάθεια του συλλόγου να καθίσει η σκόνη που σηκώθηκε...

Κώστας Ζάλιαρης