Αλεξάντερ – Άρνολντ: Γιόρτασε την 100άρα με ασίστ

Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ, σε ηλικία μόλις 21 ετών, έγινε ο τέταρτος ταχύτερος που φτάνει τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ και δεν άφησε την περίσταση να περάσει δίχως κάτι ιδιαίτερο, αφού έκανε την ασίστ στο νικητήριο γκολ απέναντι στην Άστον Βίλα.  



Αλεξάντερ – Άρνολντ: Γιόρτασε την 100άρα με ασίστ

Ο Άγγλος φουλ μπακ, ένας από τους καλύτερους στη θέση του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχει ζήσει απίστευτα πράγματα σε τόσο νεαρή ηλικία.

Είναι Πρωταθλητής Ευρώπης, παίζει στην αγαπημένη του ομάδα, έχει γίνει τοιχογραφία στο Λίβερπουλ και θαυμάζεται από τον κόσμο και δη μικρά παιδάκια, κάνει... τη μια ασίστ πίσω από την άλλη έχοντας μπει και στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness και πλέον, έφτασε στις 100 εμφανίσεις με την κόκκινη φανέλα!

Μάλιστα, έγινε ο τέταρτος ταχύτερος που πιάνει την 100άρα στα 127 χρόνια ιστορία του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ, σε ηλικία 21 ετών και 26 ημερών!

Κορυφαίος παραμένει ο Μάικλ Όουεν (19 ετών και 363 ημερών), δεύτερος είναι ο νυν αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ (20 ετών και 6 ημερών) και τρίτος είναι ο Ρόμπι Φάουλερ (20 ετών και 167 ημερών).

 

Κώστας Ζάλιαρης