Λίβερπουλ: Το τρελό σενάριο που τη θέλει να παίζει... την ίδια μέρα με διαφορετικές ομάδες!

Κι όμως, η 18η Δεκεμβρίου μπορεί να γίνει η μέρα που θα γραφτεί μοναδική ιστορία στο ποδόσφαιρο, με τη Λίβερπουλ να παίζει σε διαφορετικές διοργανώσεις με δυο διαφορετικές 11άδες!  



Λίβερπουλ: Το τρελό σενάριο που τη θέλει να παίζει... την ίδια μέρα με διαφορετικές ομάδες!

Το θέμα που έχει προκύψει με τους «κόκκινους» και το φορτωμένο τους πρόγραμμα στον τελευταίο μήνα του έτους είναι τεράστιο και ο Γιούργκεν Κλοπ απείλησε να μην κατεβάσει την ομάδα στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ αν δεν βρεθεί λύση.

Επειδή όμως πρέπει να... χορέψει, όσο κι αν η Football League τόνισε ότι θα προσπαθήσει να βρεθεί μια λύση, υπάρχει κι ένα μοναδικό σενάριο ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ να βρίσκεται... σε δυο διαφορετικά μέρη του κόσμου την ίδια μέρα και να παίζει σε δυο διαφορετικά παιχνίδια!

Η Telegraph αναλύει αυτό το σενάριο της εβδομάδας που ξεκινάει τη 15η του Δεκέμβρη.

Τα προημιτελικά του Carabao Cup έχουν προγραμματιστεί για τις 17 και 18 του μηνός, ημέρες δηλαδή που οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα βρίσκονται στο Κατάρ λόγω των υποχρεώσεών τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Το θεότρελο ενδεχόμενο να ταξιδέψουν μονάχα οι βασικοί στη Μέση Ανατολή και να μείνουν τα πιτσιρίκια πίσω για να κοντράρουν την Άστον Βίλα εκτός έδρας για το Λιγκ Καπ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά... δεν παύει να είναι ένα σενάριο, για το οποίο η Λίβερπουλ χρειάζεται 36 ποδοσφαιριστές!

Κώστας Ζάλιαρης