Πήραν πρόκριση άνευ αγώνα και... δωρίζουν ποσό στη Μπέρι! (vid)

Εκπληκτική ιστορία με την Chichester City στο Κύπελλο Αγγλίας, με την μοναδική ομάδα που ανήκει στη χαμηλότερη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας και βρίσκεται στον αρχαιότερο θεσμό, να παίρνει πρόκριση άνευ αγώνα και να κάνει δώρο ένα ποσό στη Μπέρι!  

Advertisement
Πήραν πρόκριση άνευ αγώνα και... δωρίζουν ποσό στη Μπέρι! (vid)

Η Chichester City, που βρίσκεται στην 7η θέση της 8ης κατά σειρά ποδοσφαιρικής κατηγορίας της Αγγλίας, της Isthmian League South East Division, ήταν η τελευταία ομάδα στην κληρωτίδα, στην διαδικασία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα για τον πρώτο γύρο του φετινού FA Cup.

Απέσπασε το ποσό των 36.000 λιρών ως prize money για τη συμμετοχή και η ομάδα θα βρεθεί απευθείας στον δεύτερο γύρο του τουρνουά, λόγω του αποκλεισμού της Μπέρι από τη Football League, με το ποδοσφαιρικό κλαμπ να έχει τιμωρηθεί για τα οικονομικά της προβλήματα και να παλεύει για να παραμείνει... εν ζωή.

Η Chichester City, έπειτα από αυτή την εξέλιξη και γνωρίζοντας πως βρίσκεται στη δεύτερη φάση λόγω του ισχυρότατου πλήγματος στην ιστορία της Μπέρι, αποφάσισε να δωρίσει ένα μικρό ποσό στην ομάδα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης αλλά και ως πρόθεση για βοήθεια, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ο σύλλογος...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης