Παίζει με Σίτι και Λίβερπουλ σε διάστημα... 44 ωρών!

Μπορεί η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων να είναι απολαυστική για τους φιλάθλους, όχι όμως και για τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Πρέμιερ Λιγκ. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της Γουλβς και του Νούνο Σάντο, είναι τέτοια η κατάσταση που αναγκάζει την ομάδα να παίξει με τα δύο «θηρία» του πρωταθλήματος μέσα σε... 44 ώρες!  



Παίζει με Σίτι και Λίβερπουλ σε διάστημα... 44 ωρών!

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν έξαλλος με τον προγραμματισμό που έγινε για τα τηλεοπτικά της Πρέμιερ Λιγκ και το πρόγραμμα που διαμορφώθηκε, αφού, οι «λύκοι» θα πρέπει να... διατηρήσουν τα δόντια τους απίστευτα κοφτερά μέσα στις γιορτές.

Πιο συγκεκριμένα, στις 27 του Δεκέμβρη θα παίξουν με τη Μάντσεστερ Σίτι – την οποία παρεμπιπτόντως νίκησαν στο Etihad – και στις 29 του μηνός, με διαφορά 44 ωρών και 45 λεπτών, καλούνται ν' αντιμετωπίσουν και τη Λίβερπουλ!

«Είναι γελοίο, είμαστε η ομάδα με το πο δύσκολο πρόγραμμα σε αυτές τις μέρες. Έχουμε παίξει τα περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλον για φέτος μαζί με το Γιουρόπα Λιγκ και μας έβαλαν παιχνίδια με διαφορά 45 ωρών» είπε ο κόουτς της Γουλβς.

Κώστας Ζάλιαρης