Οι ατάκες των Άγγλων διεθνών για τους ρατσιστές στη Βουλγαρία (pics)

Οι Άγγλοι διεθνείς σχολίασαν μέσω social media τα περιστατικά που στιγμάτισαν το παιχνίδι τους στη Βουλγαρία, τις δύο διακοπές, τους ήχους μαϊμούδων και τους ναζί που εμφανίστηκαν στην εξέδρα.  



Οι ατάκες των Άγγλων διεθνών για τους ρατσιστές στη Βουλγαρία (pics)

Με μπροστάρη τον Ραχίμ Στέρλινγκ που πλέον δεν φοβάται τίποτα και έχει πολύ δυνατό λόγο σε αυτά τα θέματα παρουσιάζοντας μια τρομερά δυναμική προσωπικότητα τον τελευταίο καιρό, οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έθιξαν μέσω social media όσα έζησαν το βράδυ της Δευτέρας στη Σόφια...

«Λυπάμαι για τη Βουλγαρία που εκπροσωπείται από τέτοιους ηλίθιους στο γήπεδο...» έγραψε ο Στέρλινγκ, με τον Ράσφορντ ν' αναφέρει: «Δεν ήταν ιδανικές οι συνθήκες που παίξαμε και δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν αυτά το 2019. Είμαι περήφανος που το ξεπεράσαμε και βγήκαμε από πάνω».

Από την πλευρά του, ο Χάρι Μαγκουάιρ σχολίασε ότι: «ανταπεξήλθαμε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι περήφανος για την ομάδα, δεν υπάρχει θέση για τέτοια πράγματα και τέτοιες συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο. Κάτι πρέπει να γίνει», ενώ και ο Τάιρον Μινγκς που μάλιστα έγινε στόχος των ρατσιστών, έγραψε: «Διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο όσα άσχημα συνέβησαν και είμαι περήφανος για τον τρόπο που τα αντιμετωπίσαμε με την ομάδα». 

 

Ο Χάρι Κέιν που είχε τρεις ασίστ κι ένα γκολ στη διαμόρφωση του 6-0 επί των Βούλγαρων, είχε να πει: «Εξαιρετική εμφάνιση και είμαι περήφανος για την ενότητα που δείξαμε σε απαράδεκτες συνθήκες. Ο ρατσισμός δεν έχει καμία θέση στην κοινωνία ή το ποδόσφαιρο. Πρέπει να τον διώξουμε για τα καλά!». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης