Άρνολντ – Ρόμπερτσον: Το δίδυμο που... γεννάει γκολ!

Οι δύο καλύτεροι φουλ μπακ της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, συνεργάστηκαν άψογα για το δεύτερο από τα τέσσερα γκολ της Λίβερπουλ απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ και από τα δικά τους πόδια, οι «κόκκινοι» έχουν πάρει γκολ... με το τσουβάλι!  



Άρνολντ – Ρόμπερτσον: Το δίδυμο που... γεννάει γκολ!

Ο Άντι Ρόμπερτσον ξεκίνησε τη φάση, κινήθηκε κεντρικά, ακόμα κι όταν μοίρασε τη μπάλα κατάλαβε ότι είχε χώρο για να κινηθεί και να πατήσει περιοχή κι έκανε το σπριντ προς το πρώτο δοκάρι όταν πλέον είδε το παιχνίδι να μετακινείται από δεξιά προς τον Αλεξάντερ – Άρνολντ.

Ο Άγγλος έκανε το χαμηλό γέμισμα και ο Σκωτσέζος πετάχτηκε πρώτος στη μπάλα για να κάνει την προβολή και να γράψει προσωρινά το 2-0 για τους «κόκκινους» στο εντυπωσιακό ματς με τους Αυστριακούς που ολοκληρώθηκε με το 4-3 για την ομάδα του Κλοπ.

Από την έναρξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, με τη Λίβερπουλ να διεκδικεί μέχρι τέλους την Πρέμιερ Λιγκ και ν' αναρριχάται μέχρι και την κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το 6ο ευρωπαϊκό της ιστορίας της, οι δύο φουλ μπακ της ομάδας έχουν κάνει απίθανα πράγματα.

Συνολικά από τη συμμετοχή και των δύο παικτών, η Λίβερπουλ έχει πάρει 34 γκολ σε αυτό το διάστημα από τον Αύγουστο του 2018 μέχρι και τις αρχές του τρέχοντος μήνα!

Σημείωση: Κανείς από τους δυο δεν μπήκε στην κορυφαία 11άδα της FIFA για το 2019...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liverpool's full-backs are posting some insane numbers 

A post shared by BT Sport (@btsport) on

 

Κώστας Ζάλιαρης