Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για Ποτσετίνο…

Η σημερινή εκτός έδρας ήττα από τη Λέστερ με σκορ 2-1 για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έρχεται να προσθέσει επιπλέον βάρος στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει την πρώτη σοβαρή κρίση από την ημέρα που ανέλαβε την Τότεναμ.



Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για Ποτσετίνο…

Η εκκίνηση των «spurs» στη φετινή σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί από μέτρια έως κακή, αφού ο μέχρι στιγμής απολογισμός του αγγλικού πρωταθλήματος αναγράφει… 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς οι παίκτες των «σπιρουνιών» αδυνατούν να διατηρήσουν το προβάδισμα στο σκορ, με τις μνήμες της περασμένης Τετάρτης (18/9) στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League να είναι ακόμη νωπές (2-2).

Το ερώτημα που γεννάται πλέον στα βρετανικά Μέσα είναι το αν ο Αργεντινός κόουτς μπορεί να διατηρήσει το λονδρέζικο σύλλογο στο αγωνιστικό επίπεδο που ο ίδιος τον τοποθέτησε.

Στο Twitter, το hashtag #PochettinoΟut κάνει όλο και πιο συχνά την εμφάνισή του ενώ ο δημοσιογράφος του «BBC», Μαρκ Λόρενσον, έρχεται να επαναφέρει τις φήμες για μελλοντική συνεργασία του 47χρονου κόουτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης…

«Στη Ρεάλ η κατάσταση είναι επίσης δύσκολη. Αν στη Μαδρίτη αποφασίσουν να απολύσουν τον Ζιντάν, δεν καταλαβαίνω γιατί να προτιμήσουν την επιστροφή του Μουρίνιο από την επιλογή του Ποτσετίνο…»

Όλα αυτά μοιάζουν κάπως πρώιμα. Βρισκόμαστε άλλωστε στις χαραυγές μιας μακράς αγωνιστικής περιόδου, στην οποία η Τότεναμ εισήλθε με τον τίτλο της «φιναλίστ» του περυσινού Champions League.

Το γεγονός ωστόσο που αξίζει... υπογράμμισης, είναι ότι για πρώτη φορά από το 2014 μέχρι σήμερα, μερίδα φιλάθλων της Τότεναμ μοιάζουν να αμφισβητούν ανοιχτά τον Ποτσετίνο. Και μένει να δούμε πως ο ίδιος θα διαχειριστεί την πρώτη πραγματική κρίση του στο Βόρειο Λονδίνο.

Γιάννης Τζιουμακλής