Σκάνδαλο: H Λίβερπουλ είχε χακάρει το σύστημα scouting της Σίτι!

Σάλος έχει προκληθεί στο Νησί μετά το δημοσίευμα των «Times» που υποστηρίζει ότι η Λίβερπουλ είχε χακάρει το σύστημα scouting της Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που ουσιαστικά… δικαιολογούσε το γεγονός ότι συχνά οι δυο τους διεκδικούσαν τους ίδιους ποδοσφαιριστές.  



Σκάνδαλο: H Λίβερπουλ είχε χακάρει το σύστημα scouting της Σίτι!

Βάσει του ρεπορτάζ των «Times» το σκάνδαλο είχε μείνει κρυφό για έξι χρόνια. Μέχρι βέβαια… σήμερα! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ είχε… μπει στο σύστημα scouting της Σίτι και μάζευε χρήσιμα στοιχεία από τα παιχνίδια της, αλλά και αναλύσεις για τους ποδοσφαιριστές που είχαν εντοπίσει οι σκάουτερ σε όλο τον κόσμο!

Οι «πολίτες» αντιλήφθηκαν την παραβίαση και ξεκίνησαν έρευνα για να βρουν περισσότερα στοιχεία και εν τέλει έφτασαν στα ίχνη δύο υπαλλήλων της Λίβερπουλ, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν εργαζόμενοι… της Σίτι! Ο ένας από αυτούς είναι ο νυν αθλητικός διευθυντής των «κόκκινων», Μάικλ Έντουαρντς!

Σαφώς και ο σύλλογος του Μάντσεστερ προέβη σε καταγγελία και εν τέλει έφτασε σε μυστική συμφωνία με τη Λίβερπουλ, η οποία με τη σειρά της κατέλαβε 1εκατ. λίρες…