Ενδιαφέρον και για Ντε Ρόσι από Σίτι

«Απόλυτα τέλειο» χαρακτήρισε τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, δίνοντας τροφή στα σενάρια που θέλουν τη Μάντσεστερ Σίτι να κινείται για ακόμη μια μεταγραφή. Προβληματισμός από το πρωί στους «πολίτες» για ξαφνική εμπλοκή της «μισητής» Γιουνάιτεντ στην υπόθεση του Σαμίρ Νασρί.



Ενδιαφέρον και για Ντε Ρόσι από Σίτι

Το συμβόλαιο του Ντανιέλε Ντε Ρόσι λήγει τον επόμενο χρόνο και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ιταλό μέσο.

Η Σίτι είναι μια από αυτές, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να τονίζει ότι ο μέσος της Ρόμα είναι «απόλυτα τέλειος για την ομάδα», αφού «οι πολύ αγώνες που θα υπάρχουν τη φετινή σεζόν απαιτούν και μεγάλο ρόστερ». Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στη «Sun» για τον Ντε Ρόσι, τονίζοντας, όμως, ότι πιστεύει ότι «θα παραμείνει στη Ρόμα αυτό το καλοκαίρι».

Όσον αφορά στην υπόθεση του Σαμίρ Νασρί, ο Γάλλος άσος πέρασε την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και είναι έτοιμος να υπογράψει στους «πολίτες». Ωστόσο, η καθυστέρηση στην ανακοίνωση της μεταγραφής, φέρνει προβληματισμό στους φίλους της ομάδας, μετά και τα δημοσιεύματα μερίδας του αγγλικού Τύπου για εμπλοκή της Γιουνάιτεντ.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα ήθελε στους πρωταθλητές Αγγλίας τον 24χρονο άσο και φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να εξεταστεί το ενδεχόμενο απόκτησής του. Όμως, η Άρσεναλ έχει δώσει τα χέρια με τη Σίτι, για ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 22-24 εκατ. λιρών και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα δώσει τη συγκατάθεσή της σε πιθανή μετακίνησή του στη Γιουνάιτεντ.