Οι παίκτες της Σίτι συνέχισαν με... σπασμένα τα φρένα στα προκριματικά!

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι, με μπροστάρη τον Ραχίμ Στέρλινγκ, έλαμψαν και στα προκριματικά με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, μεταφέροντας τις γεμάτες ουσία και εμφανίσεις τους στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.  



Οι παίκτες της Σίτι συνέχισαν με... σπασμένα τα φρένα στα προκριματικά!

Οι Μπερνάρντο Σίλβα, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Ραχίμ Στέρλινγκ και Φιλ Φόντεν, έκαναν το κομμάτι τους στα ματς των εθνικών ομάδων, με τον νεαρό επιθετικό των «πολιτών» ναι μεν να έχει τρομερά περιορισμένο χρόνο συμμετοχής από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά ν' απαντάει ιδανικά με τη φανέαλ της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, ολοκλήρωσε τα δύο ματς της Πορτογαλίας για τον Σεπτέμβρη στα προκριματικά του Euro 2020 με ένα γκολ και τρεις ασίστ, στις άνετες νίκες της ομάδας του Φερνάντο Σάντος απέναντι σε Σερβία (4-2) και Λιθουανία (5-1). Τη λάμψη, όμως, την έκλεψε ολόκληρη ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι όχι άδικα, με το καρέ τερμάτων το βράδυ της Τρίτης, το γεγονός πως πλέον έχει σκοράρει απέναντι σε 40 εθνικές ομάδες, έχει μετρήσει 54 χατ-τρικ καριέρας και θέλει ακόμα 16 τέρματα για να φτάσει την απόλυτη κορυφή των σκόρερ για παίκτη με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε βρέθηκε σε... δαιμονισμένη βραδιά τη Δευτέρα κόντρα στη Σκωτία και οδήγησε τους Βέλγους στο τελικό 4-0, σερβίροντας τρία γκολ στα πρώτα 32 λεπτά της αναμέτρησης και πετυχαίνοντας κι εκείνος ένα τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο με τρομερό δεξί πλασέ!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ απλά συνέχισε να είναι εξαιρετικός. Ο 24χρονος επιθετικός των Πρωταθλητών Αγγλίας κάνει τεράστια διαφορά με τις κινήσεις του, το φορμάρισμά του, τις δυνατότητές του και τις απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, σκοράροντας και δημιουργώντας τρία τέρματα απέναντι στο Κόσοβο. Γκολ και ασίστ είχε και απέναντι στους Βούλγαρους το περασμένο Σάββατο στο «Γουέμπλεϊ»...

Όσο για τον Φιλ Φόντεν, μπορεί με την ποιότητα που υπάρχει στις θέσεις της επίθεσης της Σίτι να έχει αντιληφθεί ότι θα είναι τρομερά περιορισμένες οι ευκαιρίες του, όμως, παίζοντας με την εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας κόντρα σε Τουρκία και Κόσοβο για τα προκριματικά του Euro 2021 U-21, μοιράζοντας δυο ασίστ και χαρίζοντας τη νίκη με δυο δικά του γκολ κόντρα στην ομάδα του Κοσσυφοπεδίου.

Κώστας Ζάλιαρης