Ο Βάρντι συνεχίζει να κάνει πάρτι

Ο Μπρένταν Ρότζερς από την ημέρα που ανέλαβε τη Λέστερ στα τελειώματα της περασμένης σεζόν έχει καταφέρει ν' αντιστρέψει άρδην το κλίμα, να βελτιώσει αισθητά την ομάδα και με τον Τζέιμι Βάρντι να... συνεχίζει τα πάρτι, οι «αλεπούδες» θα μπορούσαν να θεωρηθούν διεκδικήτριες μιας θέσης στην εξάδα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος  



Ο Βάρντι συνεχίζει να κάνει πάρτι

Το θετικό σερί για τη Λέστερ συνεχίζεται στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με δυο ισοπαλίες και δυο νίκες σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος. Και αυτό που παρουσιάζει η Λέστερ στον αγωνιστικό χώρο, είναι μια αλλαγή την οποία πιστώνεται ο Μπρένταν Ρότζερς και η δουλειά που έχει κάνει, κυρίως μέσα στο φετινό καλοκαίρι όταν και προετοίμασε την ομάδα του, την οποία και είχε αναλάβει τους τελευταίους μήνες της περασμένης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Γουλβς θεωρείται θετικό αποτέλεσμα δεδομένης της δυναμικής και της ποιότητας που παρουσιάζει φέτος η ομάδα του Νούνο Σάντο κι από εκεί κι έπειτα, η Λέστερ έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει ζημιά σε πολλούς. Έφτασε... ένα τσαφ μακριά από το μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Τσέλσι, έχοντας μείνει με τρομερή πικρία μετά το τελικό 1-1, ενώ, ακολούθησαν δυο διαδοχικές νίκες με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ.

Από τη μια, ο Βάρντι που από τη στιγμή που κατάφερε να σπάσει το ρόδι για τη φετινή σεζόν στο ματς με τις νεοφώτιστες «λεπίδες», από την άλλη η τρομερή δημιουργία που χαρίζει ο Μάντισον – εκ των κορυφαίων σε ολόκληρο το πρωτάθλημα στο να φτιάξει φάσεις για γκολ για τους συμπαίκτες του – και μέσα σ' όλα η παρουσία ταλέντων όπως ο Χάρβεϊ Μπαρνς, βοηθούν σε αυτή την πολύ βελτιωμένη Λέστερ που παρακολουθούμε.

Η ομάδα έχει περάσει πλέον σε πολύ διαφορετική εποχή αφού παραμένουν ελάχιστοι στο ρόστερ από την ομάδα που έγραψε το έπος του 2016 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βρίσκει κανείς ως βασικούς παίκτες μονάχα ονόματα όπως αυτά των Βάρντι, Σμάιχελ και Ολμπράιτον. Όμως, ως σύνολο, έχει δουλευτεί για να μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Κι αν υπάρχει μια ομάδα που να μπορεί να μπει σφήνα στην 6άδα πέρα από τις πιο... δυνατές υποψήφιες, αυτή φαντάζει η Λέστερ.