Με ένα... γράμμα ευχαρίστησε τους οπαδούς που βρέθηκαν στην Αρμενία ο Κόντι

Με μία αρκετά πρωτότυπη, για τα σημερινά δεδομένα, κίνηση θέλησε να ευχαριστήσει και τους 48 φίλους της Γουλβς που ταξίδεψαν στην Αρμενία ο αρχηγός της ομάδας, Κόνορ Κόντι, ο οποίος έστειλε από ένα... γράμμα στον καθένα.



Με ένα... γράμμα ευχαρίστησε τους οπαδούς που βρέθηκαν στην Αρμενία ο Κόντι

Πολλές φορές έχουμε δει παίκτες και οπαδοί να δημιουργούν ένα απίστευτο «δέσιμο» μεταξύ τους, αλλά στην Γουλβς το ανέβασαν ένα... level πιο πάνω!

Συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη (8/8) οι «λύκοι» αγωνίστηκαν στην Αρμενία για την πρώτη τους αναμέτρηση με αντίπαλο την Πιούνικ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Όμως, ούτε και τότε οι οπαδοί άφησαν μόνη την ομάδα τους και 48 συνολικά άτομα ταξίδεψαν στην Αρμενία για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Νούνο Σάντο.

Φυσικά και η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον αρχηγό της Γουλβς, Κόνορ Κόντι!

Ο Άγγλος αμυντικός θέλοντας να ευχαριστήσει και τους 48 φίλους που ταξίδεψαν 6.370 μίλια για να δουν την ομάδα τους, έστειλε στον καθένα ξεχωριστά από ένα... γράμμα, ευχαριστώντας τους για την απίστευτη κίνηση με την οποία έδειξαν την αγάπη για την ομάδα τους.

Βέβαια και οι υπόλοιποι παίκτες μάλλον δεν άφησαν παραπονεμένους τους 48 Άγγλους, αφού η Γουλβς εν τέλει επικράτησε με σκορ 4-0.

Μαρίνος Πάντζης