Όλα τα highlights του Super Cup και η απονομή στη Λίβερπουλ! (vids)

Η Λίβερπουλ, 2,5 μήνες μετά την κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Champions League στη Μαδρίτη, πανηγύρισε και την κατάκτηση του Super Cup απέναντι στην Τσέλσι στην Κωνσταντινούπολη σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς τελικούς! Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο Vodafone Park της Μπεσίκτας, τα γκολ, τις φάσεις, τη διαδικασία των πέναλτι και φυσικά τη μεγάλη απονομή του τροπαίου.



Όλα τα highlights του Super Cup και η απονομή στη Λίβερπουλ! (vids)

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πρόσθεσε το 4ο Super Cup της ιστορίας της στη συλλογή και φυσικά στον τοίχο των τροπαίων στο Μέλγουντ, με το τελικό 5-4 απέναντι στους «μπλε» του Λονδίνου στα πέναλτι. 

Ο Ζιρού είχε βάλει μπροστά την Τσέλσι, ο Μανέ ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος, έκανε την ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, ο Ζορζίνιο με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2 και στην διαδικασία από την άσπρη βούλα ο ¶μπραχαμ νικήθηκε από τον ¶ντριαν. 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας που μέχρι πριν από 10 μέρες δεν είχε καν ομάδα, πλέον έχει θέση βασικού στη Λίβερπουλ - ελέω και του τραυματισμού του ¶λισον - και έχει ευρωπαϊκό τρόπαιο στο βιογραφικό του! 

Δείτε όλα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης και την απονομή στους «κόκκινους»: 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης