Η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί ένα χαφ και να «βρει» από κάπου τα γκολ του Λουκάκου!

Πάντα η τελευταία μέρα των μεταγραφών κρύβει εκπλήξεις και θα περιμένουμε το απόγευμα για να ξέρουμε πλέον με σιγουριά τα ρόστερ των ομάδων πριν από την αυριανή έναρξη. Παρόλα αυτά διαρκώς  έρχονται νέα να μας δώσουν ενδιαφέρον και πολλά βλέμματα είναι στη Γιουνάιτεντ όπου όλο το καλοκαίρι περιπτώσεις όπως του Ντιμπάλα, του Έρικσεν  του Κουτίνιο και του Φερνάντες απασχόλησαν και ένας από αυτούς θα είχε τη δυναμική να αλλάξει πλήρως το τοπίο! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. 



Η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί ένα χαφ και να «βρει» από κάπου τα γκολ του Λουκάκου!

Ομολογώ πως με τα χρήματα που έχουν πλέον στα ταμεία τους οι αγγλικές ομάδες με το καινούργιο τηλεοπτικό συμβόλαιο, θα περίμενα πιο εντυπωσιακά πράγματα αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί να κινήθηκε αρκετό χρήμα ωστόσο κάτι η απαγόρευση μεταγραφών στην Τσέλσι κάτι η ουσιαστική αποχή της Λίβερπουλ από το παζάρι μείωσαν το ενδιαφέρον, ενώ και η Πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι έκανε πολύ προσεκτικές κινήσεις με τον Ρόντρι και τον Κανσέλο αλλά δεν τίναξε την μπάνκα στον αέρα όπως έκανε παλιότερα.

Αυτή που έχει κινηθεί εξαιρετικά είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο πρέπει ακόμα να βρει τρόπο να αντικαταστήσει κάποια από τα γκολ του Λουκάκου που πλέον ανήκει στην Ίντερ. Ήταν ολοφάνερο πως δεν υπολογιζόταν, ειδικά από τη στιγμή που υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Ράσφορντ αλλά για έναν παίκτη που σκόραρε 130 γκολ στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι εύκολο να πεις πως θα τα βρει τα τέρματα από ένα μικρό παιδί με τεράστιες δυνατότητες όπως ο Μέισον Γκρίνγουντ.

Η συζήτηση που γίνεται για να έρθει ο Μάντζουκιτς στο Ολντ Τράφορντ είναι πολύ σημαντική αλλά δεν θα φέρει γκολ. Ωστόσο, στο πρόσωπο του Κροάτη αποκτάς έναν γεννημένο νικητή που πήρε τίτλους όπου  και αν έπαιξε.

Η Γιουνάιτεντ θα ήθελε και ένα χαφ ενώ ο Πογκμπά μοιάζει να μένει, ωστόσο, μην ξεχνάμε πως αν θέλει να έρθει να τον πάρει η Ρεάλ παραδείγματος χάρη μπορεί να το κάνει μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου σε αντίθεση με τις ομάδες που τελειώνουν με το παζάρι σήμερα.

Ο Σόλσκιερ, όμως, πήρε δύο πολύ σημαντικούς παίκτες για την άμυνα, με τον Μαγκουάιρ και τον Μπιζάκα και πολύ σημαντικό ήταν το ότι κράτησε και τον Ντε Χέα.

Από το πρωί γίνονται κάποιες προσπάθειες για να προστεθεί κάποιος χαφ, μετά το «όχι» του Ντιμπάλα πριν κάποιες μέρες για να βρει έναν που θα μπορούσε να δώσει ποιότητα.

Η αλήθεια είναι πως μοιάζει η περίπτωση του Έρικσεν «κουτί» ωστόσο μάλλον δεν προχωράει. Αν έπαιρνε τον Φερνάντες θα είχε μια πολύ πιο ποιοτική περίπτωση από τον Ερέρα στο ρόστερ της όμως ακόμα και αυτό δεν έδειξε να προχωράει. 

Υπάρχει μία κουβέντα για το κόστος κάποιων μετακινήσεων κυρίως του Μαγκουάιρ αλλά η πικρή αλήθεια είναι πως 1000 φορές τα χρήματα της ομάδας να πηγαίνουν για μεταγραφές παρά για να πληρώνουν το δάνειο των Μπλέιζερς μετά από τόσα χρόνια στην τράπεζα!