Κλοπ: «Πιο σημαντική η εμφάνιση, δεν ξέρουμε σε τι σημείο είμαστε... »

Σε διαδικασία εξέλιξης και βελτιώσεων βρίσκονται ακόμα οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, όπως ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα (5-4 στα πέναλτι, 1-1 κ.α.) στο Community Shield. «Πιο σημαντική η εμφάνιση παρά το αποτέλεσμα για εμάς» σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.  



Κλοπ: «Πιο σημαντική η εμφάνιση, δεν ξέρουμε σε τι σημείο είμαστε... »

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Kloppo:

«Ουάου, ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, ένα πολύ δυνατό δεύτερο μέρος από εμάς! Και οι δύο ομάδες είχαν παρόμοια σεζόν πέρυσι. Μίλησα με τον Ντε Μπρόινε μετά το παιχνίδι και συμφωνήσαμε πως δεν ξέρουμε σε τι σημείο βρισκόμαστε ακόμα...

Το λιγότερο που αξίζαμε ήταν η ισοφάριση και μια απόκρουση στα πέναλτι αποφάσισε το αποτέλεσμα το οποίο είναι απογοητευτικό για εμάς. Η εμφάνιση ήταν πιο σημαντική από το αποτέλεσμα σήμερα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε ανταγωνιστικό, ωραίο ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε προσαρμοστεί καλύτερα, αλλά είχαμε ευκαιρίες ακόμα κι έτσι που παίξαμε. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε ορισμένα πράγματα, το θέλαμε πολύ, όμως στο φινάλε ήταν και λίγο τυχερή η έκβαση. Συγχαρητήρια στη Σίτι».

Κώστας Ζάλιαρης