Ελκυστική τιμή το 1,55 του να πέσει η Μπολτον!

Η Μπόλτον ξεκινάει με τιμωρία 12 βαθμών σήμερα στη League one και εχει μόλις επτά επαγγελματίες στο ρόστερ της ενώ συμπληρώνει την υπόλοιπη αποστολή η ακαδημία της ομάδας που έχει χτυπηθεί και αυτή τα τελευταία χρόνια λόγο της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την άλλοτε κραταιά ομάδα. 



Ελκυστική τιμή το 1,55 του να πέσει η Μπολτον!

Είναι δύσκολο ένας παίκτης στοιχήματος να μπορέσει να αγοράσει ένα δελτίο το οποίο θα έχει λάθος κοστολόγηση τιμής και θα εμπεριέχει υπεραξία. Τα δελτία αυτά λέγονται value bet και αφορούν επιλογές που έχουν μεγαλύτερη απόδοση από αυτή που θα έπρεπε, σύμφωνα με τις πιθανότητες που θα έπρεπε να προκύπτουν από την συλλογή δεδομένων αναφορικά με το γεγονός. Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο υπάρχει λάθος κοστολόγηση στην τιμή υποβιβασμού της Μπόλτον και δεν πρόκειται να μείνει για πολύ σε αυτό το επίπεδο. 

Μια ομάδα που για πολλά χρόνια μεσουρανούσε στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ και έπαιζε στην Ευρώπη  έχει βρεθεί σε δεινή θέση λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ και υποβιβάστηκε και μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια με δυσκολία μπόρεσε να καλύψει τα οδοιπορικά έξοδα των εκτός έδρας αγώνων. Το φετινό καλοκαίρι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έφυγαν με προσφυγή. 

Πλέον το ρόστερ αποτελείται από επτά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες  Χθες ταξίδεψε στο Γουίκομ για την πρεμιέρα με μόλις 13 ποδοσφαιριστές (οι 6 από τις ακαδημίες της ομάδας δεν έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία ξανά). 

Εαν συνυπολογίσουμε πως τα τελευταία 5 χρόνια, μια ομάδα που αγωνίζεται στην league one χρειάζεται τουλάχιστον 49 βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία, η Μπόλτον θα χρειαστεί περισσότερους από 61 εφόσον τις έχει επιβληθεί αφαίρεση 12 βαθμών λόγω οικονομικής κακοδιαχείρισης. 

Οι στοιχηματικες εταιρίες δίνουν σε τιμές άνω του 1.55 τον υποβιβασμό της ομάδας. Μπορούμε να σκεφτούμε ότι είναι πολύ ελκυστικό για όποιον έχει υπομονή, εφόσον οι πιθανότητες για να μείνει στην κατηγορία είναι πραγματικά ελάχιστες και η αγορά ενός τέτοιου δελτίου θεωρείται value bet.... 

Γιώργος Ζαρογκίκας