Τα νιάτα βγήκαν μπροστά στην προετοιμασία της Άρσεναλ (vids)

Την ώρα που η διοίκηση της Άρσεναλ κωλυσιεργεί για τις νέες μεταγραφές, οι νεαροί παίκτες της ομάδας πρωταγωνιστούν δείχνοντας πως υπάρχει μέλλον στην ομάδα.  



Τα νιάτα βγήκαν μπροστά στην προετοιμασία της Άρσεναλ (vids)

«Θα πάρουμε μερικούς παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο». Τάδε έφη Ουνάι Έμερι λίγες μέρες νωρίτερα, δείχνοντας έτσι την διάθεση και εκείνου αλλά και της διοίκησης για την εμφανή βελτίωση του ρόστερ.

Οι νεαροί όμως παίκτες των «κανονιέρηδων» έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ισπανό τεχνικό. Στις δύο φιλικές νίκες της Άρσεναλ επί της Μπάγερν και επί των Κολοράντο Ράπιντς, έχουν σκοράρει οι Ενκετιά, Σάκα, Ολαγίνκα και Μαρτινέλι ενώ οι Τόμπσον, Τζούλς και Ενκετιά έχουν μοιράσει από μία ασίστ.

Όλοι οι προαναφερόμενοι είναι κάτω των 20 ετών και δείχνουν έμπρακτα στον Έμερι αλλά και στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Σταν Κρένκε, πως αξίζουν μια ευκαιρία και πως ίσως οι πολλές και ακριβές μεταγραφές είναι αυτές που έκαναν τη Άρσεναλ να μην προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι μόνοι παίκτες των τμημάτων υποδομής της Άρσεναλ που συμμετείχαν σε αγώνες της κανονικής ομάδας ήταν οι Ενκετιά (9 εμφανίσεις), Σάκα (4 εμφανίσεις), Γουίλοκ (6 εμφανίσεις) και Μέντλει (3 εμφανίσεις).

Ίσως με τα νέα δεδομένα, ο Έμερι να δώσει παραπάνω ευκαιρίες σε αυτά τα νέα και ταλαντούχα παιδιά.


 

 

Θάνος Κονταξής