He is coming home!

Η Ντέρμπι Κάουντι ανακοίνωσε πως έδωσε την άδεια στον Φρανκ Λάμπαρντκαι στην Τσέλσι να διαπραγματευτούν για το μεγάλο comeback στο «ΣτάμφορντΜπριτζ» και όλα φαίνεται πως παίρνουν το δρόμο τους! Είναι όμως η καλύτερη επιλογή; Το england365 προσπαθεί να λύσει το γρίφο...



He is coming home!

Η πρόσληψη του Φρανκ Λάμπαρντ μοιάζει να είναι αρκετά βιαστική και για τις δύο πλευρές αλλά την προκειμένη στιγμή είναι η καλύτερη λύση! Η Τσέλσι περιμένει την απόφαση του CAS για την απαγόρευση μεταγραφών που της έχει επιβληθεί ωστόσο όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα αλλάξει κάτι μιας και η υπόθεση της ομάδας δεν είναι σε αυτές που ανέλαβε το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο έως τις 18 Αυγούστου...

Μια τέτοια κατάσταση δύσκολα θα μπορούσε να την διαχειριστεί κάποιος που δεν ξέρει τον σύλλογο αλλά δεν είναι και οικείος με το περιβάλλον των «μπλε». Ο «Φράνκι» είναι σίγουρα ένας από αυτούς που ξέρουν την ομάδα όσο κανένας άλλος! Από το 2001 που πήγε στην Τσέλσι έως και το 2014 ο Λάμπαρντ κατέγραψε 648 εμφανίσεις, 211 γκολ (1ος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου) και συνολικά 13 τίτλους! 

Η Τσέλσι θα διανύσει μια από τις πιο περίεργες χρονιές των τελευταίων ετών και θέλει σίγουρα μεγάλη προσοχή! Ο νέος προπονητής θα πρέπει να πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ συν τους δανεικούς και χωρίς τον Έντεν Αζάρ! Εκτός από τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα η Τσέλσι έχει και την ατυχία συνεχώς μαζί της… Ο Κάλουμ Χάντσον - Οντόι και ο Λόφτους - Τσικ είναι εκτός αμφότεροι με ρήξη αχίλλειου τένοντα, ενώ ο Ρις Τζέιμς και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αναμένεται να χάσουν το ξεκίνημα της σεζόν. 

Ο Λάμπαρντ σίγουρα θα κοιτάξει τους 41(!) δανεικούς με τον Μέισον Μάουντ να έχει ένα πλεονέκτημα λόγω και της συνύπαρξης τους φέτος στην Ντέρμπι. Ο Τάμι Έιμπραχαμ θα είναι κατά πάσα πιθανότατα στο ρόστερ , ενώ οι Μίτσι Μπατσουαγί , Τίμουε Μπακαγιόκο και Κερτ Ζούμα είναι τα υπόλοιπα ονόματα που φημολογούνται ότι θα επιστρέψουν στο Λονδίνο! 

Η επιστροφή του άλλου θρύλου της ομάδας Πετρ Τσεχ είναι άλλη μια δυνατή κίνηση για τον σύλλογο! Ο παλαίμαχος πλέον τερματοφύλακας θα αναλάβει το πόστο του συμβούλου στο τεχνικό κομμάτι της εικόνας και των επιδόσεων της ομάδας αλλά θα έχει και άμεση σχέση με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ώστε να βοηθήσει στη συνεργασία μεταξύ πρώτης ομάδας και μικρότερων κλιμακίων. 

Η ιστορία του Φρανκ Λάμπαρντ με την Τσέλσι είναι όμως το βασικότερο «όπλο» για μια ικανοποιητική σεζόν! Όπως δήλωσε ο Χάρι Ρέντναπ: « Ο Λάμπαρντ θα έχει την απόλυτη εξουσία στα αποδυτήρια! Κανένας δεν θα μπορεί να κοιτάξει τον Φρανκ και να πει "είμαι μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής από εκείνον" και αυτό είναι σίγουρο!» 

“To thepoint” που λένε και στο νησί! 

Μένει να δούμε εάν όντως θα συμφωνήσουν εν τέλει οι δύο πλευρές… Ο «γάμος» όμως είναι προ των πυλών και σιγά-σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι… 

Ανδρέας Σουλάι