Φειδωλός για το μέλλον του ο Φαν ντε Μπέικ

Φειδωλός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του για το μέλλον ο μεταγραφικός στόχος των Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόνι φαν ντε Μπέικ.



Φειδωλός για το μέλλον του ο Φαν ντε Μπέικ

Ο 22χρονος είναι ένας από τους πολλούς νεαρούς του Άγιαξ που έχουν προσελκύσει ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων, με τους Spurs και τους «κόκκινους διαβόλους» να φημολογείται πως είναι ανάμεσά τους.

Μετά και το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική Ολλανδίας, ο Φαν ντε Μπέικ ανέφερε -ωστόσο- πως είναι χαρούμενος στον Άγιαξ και πως δεν θα μιλήσει για το μέλλον του αν και δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει.

«Το πράγμα έχει ως εξής. Έχω συμβόλαιο με τον Άγιαξ και είμαι χαρούμενος. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα γι' αυτό», σχολίασε σχετικά ενώ όσον αφορά τον Ματίας ντε Λιχτ και την μεταγραφική πολιτική των Ολλανδών, προσέθεσε:

«Ξέρω τον Ντε Λιχτ για πολύ καιρό και είναι μια σπουδαία προσωπικότητα. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί και καλός παίκτης, ένας καλός επαγγελματίας που προπονείται έξτρα. Δεν ξέρω εάν θα φύγει. Θέλουν πολλοί σύλλογοι να τον αγοράσουν γιατί είναι καλός. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει μόνος του. Όπου νιώσει ότι είναι καλύτερα για εκείνον, εκεί να πάει. Οι παίκτες πάνε σε άλλη χώρα, άλλη διοργάνωση. Είναι κάτι σύνηθες στην Ολλανδία και το ολλανδικό πρωτάθλημα».