Μοράτα: «Δεν με εκτιμούσαν στην Τσέλσι»



Μοράτα: «Δεν με εκτιμούσαν στην Τσέλσι»

Ο Άλβαρο Μοράτα... άνοιξε την καρδιά του και μίλησε ειλικρινά! Θεωρεί πως το αποτυχημένο πέρασμά του από την Τσέλσι οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα δεν του έδειξε την εμπιστοσύνη που έπρεπε, ενώ ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη νέα χρονιά.

«Προηγουμένως είχα χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ήμουν αναστατωμένος από τις απόψεις των ανθρώπων στην Αγγλία. Μου χρέωναν τα πάντα. Δεν ένιωσα την αγάπη και την εκτίμηση ούτε της ομάδας, ούτε των οπαδών. Ξεκίνησα καλά στην Τσέλσι, όμως είχα έναν τραυματισμό που με άφησε πίσω. Όσο άσχημα και αν ήμουν κατάφερα να σημειώσω 15 γκολ και να κατακτήσω το Κύπελλο, όμως εκτός Μουντιάλ και για εμένα αυτό ήταν το δυσκολότερο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή μου», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ισπανού άσου που συνέχισε:

«Ονειρευόμουν από 10 ετών να αγωνίζομαι σε Μουντιάλ και επέλεξα την Τσέλσι διότι πίστευα ότι εκείνη ήταν η κατάλληλη ομάδα για να με βοηθήσει να τα καταφέρω. Τώρα, η μεταγραφή μου στην Ατλέτικο ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου είχε συμβεί. Θέλω να μείνω, όμως η Τσέλσι έχει το δικαίωμα να με καλέσει πίσω. Θα δούμε τι θα συμβεί με τις διαπραγματεύσεις, αλλά οι δύο ομάδες ξέρουν τι πραγματικά θέλω.

Το μόνο που ζητάω από την Ατλέτικο είναι να κάνει ό,τι μπορεί για να με κρατήσει. Θέλω πολύ να βρίσκομαι εδώ».