Το παλεύει για Ζοάο Φέλιξ η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για την απόκτηση του 19χρονου Πορτογάλου, Ζοάο Φέλιξ, με την τιμή να ανέρχεται τις 100 εκατομμύρια λίρες για τον θαυματουργό νεαρό!  



Το παλεύει για Ζοάο Φέλιξ η Σίτι

Σύμφωνα με την «Sun», άνθρωποι της Μπενφίκα συναντήθηκαν με αυτούς της Μάντσεστερ Σίτι χτες στο Λονδίνο, με σκοπό να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του ταλαντούχου Πορτογάλου επιθετικού Ζοάο Φέλιξ στους «πολίτες».

Οι Άγγλοι θεωρούν τον Φέλιξ ως το next big thing του ποδοσφαίρου και δεν διστάζουν να διαπραγματευτούν για αυτόν με ένα ποσό που ξεπερνά τις 100 εκατομμύρια λίρες.

Για τον παίκτη, είχε εκφράσει ενδιαφέρον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του, ωστόσο η συμπολίτισσα Σίτι φαίνεται να έχει προβάδισμα.

Το ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές έγινε στο «Bulgari Hotel», ενώ εκεί παρευρέθησαν ο διευθύνων σύμβουλος των Άγγλων, Φεράν Σοριάνο, ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα και ο γνωστός μάνατζερ Ζόρζε Μέντες. Ο ταλαντούχος επιθετικός, που πρόσφατα κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το National League, εντυπωσίασε τους πάντες την φετινή σεζόν με 16 γκολ σε 25 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Ο 19χρονος, μπορεί να αγωνιστεί στην γραμμή «κρούσης» μιας ομάδας, ενώ έχει αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες να ηγηθεί και στο σκοράρισμα, καθιστώντας την αγωνιστική ευελιξία του ελκυστική για τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Χρήστος Κατριμουστάκης