Λουίς Σουάρεζ: «Εχθρός με τη Λίβερπουλ για 180 λεπτά, δικό μου το γκολ στο Ολντ Τράφορντ»

Ο Λουίς Σουάρεζ επιστρέφει στο «Άνφιλντ» για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του καλοκαίρι του 2014 και ξεκαθαρίζει πως θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που σημειώσει κάποιο γκολ απέναντι στη Λίβερπουλ.



Λουίς Σουάρεζ: «Εχθρός με τη Λίβερπουλ για 180 λεπτά, δικό μου το γκολ στο Ολντ Τράφορντ»

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα αγαπήθηκε όσο λίγοι τον καιρό της παρουσίας του στο Μέρσεϊσαϊντ αλλά οι διπλοί αγώνες για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν του προκαλούν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τον εαυτό που θα βγάλει εντός αγωνιστικού χώρου.

«Πέρασα μερικά υπέροχα χρόνια στη Λίβερπουλ και ευχαριστώ το σύλλογο για όλα όσα μου προσέφερε. Με ξέρετε όμως... Όταν βρίσκομαι στο γήπεδο δεν θα σκέφτομαι τις όμορφες στιγμές που πέρασα εκεί. Θα είμαστε εχθροί για 180 λεπτά και θα υπερασπιστώ τα χρώματα της Μπαρτσελόνα με περίσσια περηφάνια!»

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και το τέρμα που πέτυχε στη νίκη των Καταλανών στο Μάντσεστερ (1-0), το οποίο η UEFA μέτρησε ως αυτογκόλ του Λουκ Σο.

«Καταρχάς το γκολ που πέτυχα στο Ολντ Τράφορντ το πιστώνω σε μένα. Δεν το μετράω ως αυτογκόλ. Νομίζω πως πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ θα το απήλαυσαν. Τώρα όμως είμαστε αντίπαλοι...» τα λόγια του στην «Daily Mail».

Γιάννης Τζιουμακλής