Βραβείο κατά του ρατσισμού απονεμήθηκε στον Στέρλινγκ

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι τιμήθηκε με ειδικό έπαινο σε τελετή που διοργανώθηκε για την απονομή των βρετανικών αθλητικών βραβείων.

Advertisement
Βραβείο κατά του ρατσισμού απονεμήθηκε στον Στέρλινγκ

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Άγγλος επιθετικός έχει μιλήσει για κρούσματα ρατσισμού που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων στην Αγγλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόσφατη είναι άλλωστε η πρότασή του για αφαίρεση εννέα βαθμών στους συλλόγους που δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο σε παιχνίδια που διεξάγονται στην έδρα τους...

Η θέσεις του Στέρλινγκ πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι από τις κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την κατάσταση στο μέλλον και ο ίδιος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

«Το μόνο που προσπάθησα ήταν να μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία. Ήθελα να επηρεάσω τους ακολούθους μου στο Instagram αλλά δεν περίμενα τα λόγια μου να τύχουν τέτοιας προσοχής. Είναι ευχάριστο να συνειδητοποιείς πως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο...» τα λόγια του.

Η στιγμή της απονομής:

Γιάννης Τζιουμακλής