Περιμένει για άνοδο η Νόριτς, στα πλέι οφ η Ντέρμπι!

Λίγο ακόμη θα πρέπει να περιμένει για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ η Νόριτς, την ώρα που η Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ μπήκε στις θέσεις των πλέι οφ εκμεταλλευόμενη τις γκέλες των αντιπάλων της.



Περιμένει για άνοδο η Νόριτς, στα πλέι οφ η Ντέρμπι!

Τα «καναρίνια» αγωνίζονταν στην έδρα της Στόουκ, εκεί όπου πήραν προβάδισμα δύο φορές (το ένα γκολ ο τρομερός φέτος, Πούκι) αλλά είδαν τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Συνεπώς σχεδόν αδιαφορούν για το αποτέλεσμα της Λιντς (αγωνίζεται αργότερα) από την οποία δεν ήθελαν νίκη, κάτι που σε συνδυασμό με δική τους νίκη θα τους έδινε την άνοδο.

Αυτή που σίγουρα νοιάζεται για το τι θα κάνει η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία πέρασε με σκορ 3-0 από την έδρα της Χαλ και διεύρυνε την απόσταση μεταξύ δεύτερης και τρίτης θέσης. Στους τρεις βαθμούς η διαφορά των δύο ομάδων, με τις «λεπίδες» να έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Χαμός για την έκτη θέση, στην οποία βρίσκεται πλέον η Ντέρμπι του Λάμπαρντ. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε μια μεγάλη άστοχη προσπάθεια της φιλοξενούμενης ΚΠΡ και δύο γκολ στο φινάλε, με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Δεν έφτανε, βέβαια, μονο το τρίποντο για να γίνει η προσπέραση, ωστόσο Μίντλεσμπρο και Μπρίστολ Σίτι ηττήθηκαν εκτός έδρας από Νότιγχαμ Φόρεστ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ και έτσι... έκαναν στην άκρη.

Στην ουρά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Ρόδεραμ, που πάει για υποβιβασμό μετά και την σημερινή της ήττα, αν και είχε προηγηθεί στο σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Άστον Βίλα – Μίλγουολ 1-0

Μπλάκμπερν – Μπόλτον 2-0

Ντέρμπι – ΚΠΡ 2-0

Χαλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-3

Ίπσουιτς – Σουόνσι 0-1

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μίντλεσμπρο 3-0

Ρέντινγκ – Γουέστ Μπρομ 0-0

Ρόδεραμ – Μπέρμιγχαμ 1-3

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπρίστολ Σίτι 2-0

Στόουκ – Νόριτς 2-2

Γουίγκαν – Πρέστον 2-0

19:15 Μπρέντφορντ – Λιντς