Για τρία χρόνια στη Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ!

Και πώς να γίνει κάτι διαφορετικό; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έπρεπε να τον χάσει από τα χέρια της και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι πλεόν με κάθε επισημότητα ο νέος, μόνιμος προπονητής της ομάδας, κερδίζοντας το νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον σύλλογο! 



Για τρία χρόνια στη Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ!

Ο Νορβηγός που από την πρώτη στιγμή δήλωνε πως από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας, ζει το μεγάλο του όνειρο, κέρδισε με το σπαθί του τη θέση στην άκρη του πάγκου.

Με τρομερές επιδόσεις, με πολλή δουλειά στο πνευματικό κομμάτι των παικτών, με ένα σύνολο που πραγματικά χαίρεται και θέλει να παίζει για εκείνον, με παιδιά από τις ακαδημίες να παίρνουν συνεχώς ευκαιρίες αλλά πολύ περισσότερο με απόλυτη ανατροπή της κατάστασης στη βαθμολογία, διεκδικώντας με τρομερές πιθανότητες μια θέση στην πρώτη τετράδα και έχοντας γράψει έπος με την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σόλσκιερ το άξιζε και με το παραπάνω.

Βαθμολογίες και τα καλύτερα στατιστικά για στοίχημα

Το πρωί της Πέμπτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως ο 48χρονος κόουτς είναι πλέον ο νέος μόνιμος τεχνικός της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον ίδιο να δηλώνει:

«Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα αισθάνθηκα ότι πραγματικά βρίσκομαι στο σπίτι μου. Ήταν τιμή μου που έπαιξα ως ποδοσφαιριστής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα εδώ στα τμήματα υποδομής. Οι πρόσφατοι μήνες είναι φανταστικοί και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους με τους οποίους συνεργάζομαι. Είναι η δουλειά των ονείρων μου...».

Κώστας Ζάλιαρης