Πουλάει και τον Μχιταριάν για να εξοικονομήσει χρήματα η Άρσεναλ!

Μετά τον Μεσούτ Εζίλ, η Άρσεναλ βγάζει... στο σφυρί και τον Χένρικ Μχιταριάν, αφού, τα οικονομικά περιθώρια στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, δεν δίνουν πολλές επιλογές στον Ουνάι Έμερι για να καλύψει τις αγωνιστικές ανάγκες του...  

Advertisement
Πουλάει και τον Μχιταριάν για να εξοικονομήσει χρήματα η Άρσεναλ!

Οι εβδομαδιαίες απολαβές του επιτελικού μέσου των «κανονιέρηδων» φτάνουν τις 180.000 λίρες, ποσό που στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού μπορεί να αξιοποιηθεί σε μεταγραφές ουσίας και σε θέσεις όπου το ρόστερ είναι ελλειμματικό.

Το ίδιο συμβαίνει και με το συμβόλαιο του Μεσούτ Εζίλ που αγγίζει τις 350.000 λίρες εβδομαδιαίως. Τόσο ο Αρμένιος, όσο και ο Γερμανός δεν έχουν πείσει με την παρουσία τους στην ομάδα του Λονδίνου και αναμένεται να αποτελέσουν μέρος της ολικής ανανέωσης που πρόκειται να κάνει ο Ουνάι Έμερι στο ρόστερ.

Οι τέσσερις θέσεις που το τεχνικό τιμ θα κινηθεί για να καλύψει είναι αυτή των αριστερού εξτρέμ, αριστερού μπακ, κεντρικού αμυντικού και επιτελικού μέσου. Ήδη έχουν καταλήξει στον Κίεραν Τίρνεϊ, αμυντικό της Σέλτικ και το Νικολό Μπαρέλα, μέσο της Κάλιαρι.

Η Άρσεναλ έχει στη διάθεσή της το πολύ 45 εκατομμύρια λίρες για να κινηθεί στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι σε περίπτωση που δεν τερματίσει στην τετράδα ή κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ και δεν καταφέρει να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θανάσης Κρητικός