Όταν η Λίβερπουλ κυνηγούσε πρωτάθλημα, ο Άρνολντ ήταν ακόμα οπαδός!

Τη σεζόν 2013-14 κατά την οποία η Λίβερπουλ έφτασε κοντά στον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ χωρίς βέβαια να τον κατακτήσει, ο Αλεξάντερ Άρνολντ καρδιοχτυπούσε στην εξέδρα για την αγαπημένη του ομάδα. Πλέον είναι αναντικατάστατο μέλος και δηλώνει ενθουσιασμένος που συμμετέχει στη κούρσα για την κορυφή!  



Όταν η Λίβερπουλ κυνηγούσε πρωτάθλημα, ο Άρνολντ ήταν ακόμα οπαδός!

Ο 15χρονος, τότε, Άρνολντ, παρακολουθούσε από την εξέδρα τη προσπάθεια της Λίβερπουλ να κατακτήσει τον τίτλο, τον οποίο εν τέλει έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τις στιγμές, από το επικό γλίστρημα του αρχηγού, Στίβεν Τζέραρντ και την απρόσμενη ισοπαλία στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, να μην έχουν φύγει ακόμα από τη μνήμη των οπαδών. Φέτος, ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας των «ρεντς» συμβάλλει καθοριστικά στη πορεία του συνόλου του Κλοπ προς την κατάκτηση του τροπαίου μετά από 29 χρόνια.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 76 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όμως έχει αγώνα λιγότερο λόγω των υποχρεώσεών της στο Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ μετά τη δύσκολη νίκη επί της Φούλαμ δήλωσε:

«Είναι εκπληκτικό, ήμουν ένας απλός φίλαθλος τη σεζόν 2013-14 και τώρα νιώθω υπέροχα που εμπλέκομαι στη μάχη του τίτλου. Προσπαθούμε να τα καταφέρουμε και ελπίζω να το πετύχουμε στο τέλος της χρονιάς».

Σχετικά με τη μεγάλη αντίπαλο, Μάντσεστερ Σίτι και τον Κλοπ πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω καν το πρόγραμμά τους ή τη κατάσταση στη βαθμολογία. Προσπαθούμε να είμαστε όπως πρέπει και να σηκώσουμε το τρόπαιο στο τέλος. Η έμπνευσή μας και η προσπάθεια προέρχεται από τον προπονητή. Είναι σημαντικό να κάνουμε αυτό που μας λέει».

Θανάσης Κρητικός