Free από την Μόλντε ο Σόλσκιερ, ελεύθερο το πεδίο για Γιουνάιτεντ!

Η ιστορία ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Μόλντε και πως δόθηκε… δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ισχύει! Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ξεκαθάρισε ότι έχει λύσει τη συνεργασία του με την νορβηγική ομάδα, συνεπώς εάν η Γιουνάιτεντ το επιθυμεί, έχει το ελεύθερο να του κάνει πρόταση και για τα επόμενα χρόνια!  



Free από την Μόλντε ο Σόλσκιερ, ελεύθερο το πεδίο για Γιουνάιτεντ!

Υπήρχε, λοιπόν, η αίσθηση πως ο Νορβηγός κόουτς είχε δοθεί προσωρινά στους «κόκκινους διαβόλους». Μάλιστα, η ιστοσελίδα της Μόλντε είχε αναρτήσει ανακοίνωση- πριν μετακομίσει στη Γιουνάιτεντ- πως είχε συμφωνήσει μαζί του για τα επόμενα τρία χρόνια! Η ανακοίνωση αυτή, ωστόσο, πλέον δεν υπάρχει!

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πρώτα έλυσε το συμβόλαιό του με την Μόλντε και στη συνέχεια υπέγραψε εκείνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ισχύ έως το τέλος της σεζόν. Με λίγα λόγια, ο σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να τον κρατήσει στον πάγκο δίχως η Μόλντε να έχει κάποια ανάμειξη στην υπόθεση!

«Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου. Όσον αφορά το συμβόλαιο, δεν γίνεται να έχεις δύο όταν είσαι προπονητής. Το συμβόλαιό μου με την Μόλντε τερματίστηκε και τώρα έχω συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ έως τον Ιούνιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σόλσκιερ.