Όλα τα γκολ των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ! (vids)

Η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε απαράλλαχτη μετά και την 28η αγωνιστική έπειτα από τις νίκες των Λίβερπουλ και Σίτι, συνήλθε και πήρε τρομερή νίκη ψυχολογίας η Τσέλσι στο ντέρμπι με την Τότεναμ, αήττητος ο Σόλσκιερ που πέρασε με τη Γιουνάιτεντ και από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Δείτε όλα τα γκολ των αγώνων της Τρίτης και της Τετάρτης! 



Όλα τα γκολ των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ! (vids)

Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά και διέλυσε με το τελικό 5-0 τη Γουότφορντ, χάρη σε δυο γκολ του Μανέ, άλλα δυο του Φαν Ντάικ (!) και ένα του Οριγκί, ενώ, ο Αλεξάντερ Άρνολντ είχε τρεις ασίστ και δυο ο Ρόμπερτσον, σε ακόμα ένα παιχνίδι που οι δύο πλάγιοι μπακ των «κόκκινων» κάνουν τρομερή δουλειά στο επιθετικό κομμάτι. 

Η Μάντσεστερ Σίτι ζορίστηκε να βρει λύσεις στην άμυνα της Γουέστ Χαμ και χρειάστηκε ένα πέναλτι του Αγουέρο για το 1-0, η Τσέλσι αφυπνίστηκε και επικράτησε 2-0 της Τότεναμ στο μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ, στο Selhurst Park, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των πολλών απουσιών έφτασε στο 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας. Με τον Εζίλ σε μεγάλα κέφια, η Άρσεναλ έφτασε στο 5-1 επί της Μπόρνμουθ. 

Νίκη και για τη Λέστερ στο πρώτο ματς δίχως τον Κλοντ Πιέλ στον πάγκο, 2-1 τη Μπράιτον...

Δείτε ΟΛΑ τα γκολ: