Έγιναν 100 τα ματς που έχει χάσει ο Εζίλ στην Άρσεναλ!

Ο Ουνάι Έμερι τον άφησε εκτός πλάνων και για το εκτός έδρας ματς με τη ΜΠΑΤΕ στους «32» του Europa League και ο Μεσούτ Εζίλ έφτασε πλέον να έχει χάσει 100 παιχνίδια για την Άρσεναλ, σε έναν αριθμό που υποδηλώνει την τρομερά περίεργη αγωνιστική σχέση που έχει ο Γερμανός με την ομάδα του...  



Έγιναν 100 τα ματς που έχει χάσει ο Εζίλ στην Άρσεναλ!

Από το 2013, όταν και φόρεσε τη φανέλα των «κανονιέρηδων», ο Μεσούτ Εζίλ θα μπορούσε να έχει παίξει σε 313 ματς με τον λονδρέζικο σύλλογο, αλλά έχει χάσει τα 100 από αυτά!

Οι συμμετοχές του, είναι τέτοιες στις οποίες παρουσιάζεται άλλοτε πρωτοστατώντας και αποτελώντας έναν πραγματικό ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο κι άλλοτε... παραμένοντας σε μηδενικούς ρυθμούς, δίχως ενδιαφέρον και δίχως τη δυνατότητα ν' αντιδράσει στις συνθήκες του αγώνα.

Ο Έμερι τον έχρισε φέτος αρχηγό, περίμενε να δει από τον Γερμανό να λαμβάνει ένα κίνητρο παραπάνω για να μπορέσει να στηριχθεί πάνω του και να στηρίξει σ' εκείνον διαφορετικές τακτικές για τα πλάνα της ομάδας και παρ' όλα αυτά, απογοήτευσε ξανά τον Ισπανό κόουτς.

Μένοντας εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στους «32» του Europa League, η κατάσταση με τον Εζίλ έκανε τους παλαίμαχους αστέρες των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρτιν Κίον και Άντι Κόουλ, να κάνουν λόγο για αστεία κατάσταση και για περίπτωσή που καταντάει διόλου τιμητική για τον σύλλογο.

Το βράδυ της Πέμπτης, σε σχόλιο θαυμαστή του στο Instagram που έγραφε: «Μας λείπεις αδερφέ, συνέχισε να παλεύεις και να παραμένεις δυνατός. Δείξε στον Έμερι και τους χαζούς τηλεσχολιαστές και τον υπόλοιπο κόσμο ότι κάνουν λάθος», ο Εζίλ έκανε like και αυτό ίσως αποτελεί ακόμα μια ένδειξη της σχέσης του ποδοσφαιριστή με τον προπονητή του.

Ο Έμερι, έχει αποφύγει να μιλήσει ξεκάθαρα για τους λόγους που συχνά – πυκνά αφήνει τον Γερμανό χαφ εκτός πλάνων (απέφυγε να μιλήσει και μετά το ματς με τη ΜΠΑΤΕ πηγαίνοντας την κουβέντα σε αυτούς που έπαιξαν), τα σενάρια για την αδιαφορία του παίκτη στις προπονήσεις δίνουν και παίρνουν, η γλώσσα του σώματος είναι τέτοια που ενδεχομένως τον παρεξηγεί σε ματς που δεν έχει καλή απόδοση και δείχνει αδιάφορος και η ιστορία του με την Άρσεναλ, ίσως φτάσει στο τέλος της, το φετινό καλοκαίρι...

Κώστας Ζάλιαρης